Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Με το ζόρι νίκη η Ρεάλ

Καθόλου εύκολο βράδυ δεν είχε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αν και κέρδισε την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια με 3-2. Οι "γκαλάκτικος" του Μανουέλ Πελεγκρίνι παρουσίασαν αρκετά προβλήματα στα αμυντικά τους καθήκοντα, ωστόσο κατάφεραν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 3-2 (26’Ραούλ, 35’Ρονάλντο(πεν.),60’Ντιαρά – 30’Ρίκι, 46’Βαλερόν)

Η "βασίλισσα" παρατάχθηκε με όλα τα νέα της αστέρια, στην προσπάθειά της να πετύχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Ενας "παλιός" ήταν ωστόσο αυτός που άνοιξε το σκορ. Ο Ραούλ στο 26ο λεπτό έκανε το 1-0 για τη Ρεάλ με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Η απάντηση από την Ντεπορτίβο ήταν άμεση. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ρίκι με κεφαλιά μείωσε σε 1-1. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρονάλντο στο 35΄έβαλε και πάλι τους "μερένχες" μπροστά στο σκορ, αποτέλεσμα που διατηρήθηκε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι έφεραν και πάλι την ισορροπία στο παιχνίδι. Ο Βαλερόν με δεξί σουτ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Κασίγιας και έκανε το 2-2.

Ο Ντιαρά ήταν αυτός που έσωσε τη Ρεάλ με το γκολ που πέτυχε στο 60ο λεπτό του αγώνα. Ο Αρμπελόα πάσαρε και ο Ντιαρά με σουτ- βολίδα διαμόρφωσε το τελικό 3-2, χαρίζοντας τους πρώτους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: