Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Δεν δέχεται ο Σαλπιγγίδης την προσφορά

Δεν προχώρησε ούτε χθες η υπόθεση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Ελληνας επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε το «τριφύλλι» για ανανέωση του συμβολαίου του έως το 2013 με φυσικά καλύτερους οικονομικούς όρους (όμως δεν ικανοποιούν τον παίκτη) και πλέον το θέμα περιπλέκεται.Ωστόσο, ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον παίκτη να απαντήσει άμεσα, δίνοντάς του το περιθώριο να το σκεφτεί μέχρι και τον αγώνα με την Ξάνθη.

Από τον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη προσφορά στον Σαλπιγγίδη, καθώς του προσφέρουν 800.000 ευρώ (ίσως και λίγα περισσότερα) πάγιες αποδοχές, συν μπόνους συμμετοχών και νικών, πράγμα που σημαίνει πως η πρόταση του «τριφυλλιού» υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ! Όμως, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», ο παίκτης ήθελε μεγαλύτερη αύξηση, με αποτέλεσμα να πει «όχι» στον Αντωνίου.

Το θέμα αναμένεται να «παγώσει» και λογικά οι δύο πλευρές θα επιχειρήσουν νέα συνάντηση αργότερα. Και μπορεί τα πράγματα τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην είναι αισιόδοξα για τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, όλα μπορούν να συμβούν μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του. Πάντως, σενάρια που κυκλοφορούν θέλουν τον Σαλπιγγίδη να εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: