Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Καλλιθέα - Πανθρακικός 1-0

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Μεγάλη νίκη και πρόκριση για την Καλλιθέα στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος hellas online, επικρατώντας στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης του Πανθρακικού με σκορ 1-0, χάρη σε τέρμα του Παπαναστασίου.

Η ομάδα της Κομοτηνής δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να αποδείξει το γεγονός που την θέλει να αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω από την Καλλιθέα και μοιραία γνώρισε την ήττα.

Οι γηπεδούχοι χωρίς να αποδώσουν σπουδαίο ποδόσφαιρο, κατάφεραν να μην απειληθούν και σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν έφτασαν στην επίτευξη ενός τέρματος με τον Παπαναστασίου στο 89', ο οποίος πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την κυανόλευκη φανέλα.

Να σημειωθεί ότι στο 34' της αναμέτρησης ο Σίμος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, στερώντας από την ομάδα του την ευκαιρία να πάρει νωρίτερα το προβάδισμα στο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Σάββας Παντελίδης): Ανδρούτσος, Αρκούδας, Κάκαβος, Κουτρουμπής, Σίμος, Τεγούσης, Ηρακλής, Σκαρτσίλας, Πλατέλας, Τσίτσης, Παπαναστασίου.

Πανθρακικός (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρούνιε, Τροΐζε, Όρακ, Κανωτίδης, Καπετάνος, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Μπαχαρίδης, Καζάκης, Μουνάφο, Μίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: