Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Θετικοί στον ιό της νέας γρίπης οι Πελεκάνος, Καϊμακόγλου!


Ο Καϊμακόγλου σε μία προσπάθειά του κόντρα στην Αλμπα Θετικοί στο ιό της νέας γρίπης βρέθηκαν την Τετάρτη ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο Μιχάλης Πελεκάνος, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξειδικευμένες εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν. Ο Καϊμακόγλου ανέβασε υψηλό πυρετό και δεν συμμετέχει από τη Δευτέρα στις προπονήσεις, ενώ ο Πελεκάνος παρουσίασε βήχα και είχε μόνο δέκατα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα τους έχει στη διάθεσή του στον αυριανό αγώνα με την Ολίμπια Λιουμπλιάνα στη Σλοβενία, αμφότεροι παρέμειναν απομονωμένοι στην Αθήνα, ενώ απόντες για το Μαρούσι είναι και οι τραυματίες Αριγκμπάμπου (αρθροσκόπηση), Κουμπούρας και Διαμαντόπουλος (αγκώνας).

Καλύτερα ένιωσε ο Κένταλ κι αφού προπονήθηκε το πρωί συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Σε αυτή μετέχουν μόλις δέκα παίκτες, μέσα στους οποίους ο νεοαποκτηθείς Μιλόσεβιτς (έκανε μόνο μια προπόνηση με τους συμπαίκτες του και έγινε αγώνας δρόμου για να προλάβει να δηλωθεί) και οι δυο έφηβοι Παπαντωνάκος και Λάκκας. «Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσοι μείναμε θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις,» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάριος Μπατής.

Η ΚΑΕ ζήτησε την αναβολή του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της Α1, ενώ είναι σε ανοικτή γραμμή και με την Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: