Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πέρασε εύκολα από την Καλαμάτα ο ΠΑΣ


Εύκολα πέρασε από την Καλαμάτα ο ΠΑΣ Επτά λεπτά ήταν αρκετά για τον ΠΑΣ Γιάννινα για να "καθαρίσει" την πρόκριση. Το σύνολο του Γιώργου Παράσχου δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Καλαμάτας (3-0) και να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φιλοξενούμενοι από τα πρώτα λεπτά κυριάρχησαν στο γήπεδο και στο 15' κατάφεραν να μετουσιώσουν την υπεροχή τους σε γκολ με τον Βαγγελή να βγάζει μόνο του Ντιμπαλά, ο οποίος πέρασε και τον Μπαλτιμά και σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε μία φάση όπου οι παίκτες της Καλαμάτας διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ.

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος των Ιωαννίνων είχε συμμετοχή και στο δεύτερο τέρμα της ομάδος του, καθώς στο τετ α τετ που είχε με τον Μπαλτιμά έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και στην επαναφορά ο Σιαλμάς με νέο σουτ πέτυχε το 2-0. Η "Μαύρη Θύελλα" προσπάθησε να βγει μπροστά για να πετύχει το τέρμα που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι, όμως, η διαφορά των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ήταν μεγάλη.

Τα όνειρα των γηπεδούχων για ανατροπή διαλύθηκαν στο 61' όταν ο Μιχαλόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Χαζή άλλαξε πορεία και κατέληξε για τρίτη φορά στα δίχτυα του Μπαλτιμά.

Η Καλαμάτα στο 71' έχασε τη μεγαλύτερη της ευκαιρία στο παιχνίδι με κεφαλιά του Ηλιόπουλου, ο οποίος έστειλε την μπάλα λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι, ενώ ο ΠΑΣ με πρωταγωνιστή τον Σιαλμά άγγιξε δύο φορές το 4-0. Συγκεκριμένα ο Μπαλτιμάς στο 73' νίκησε τον αντίπαλο του στο τετ α τετ που είχαν, ενώ στο 77' ο Σιαλμάς έδωσε έτοιμο γκολ στον Μιχαλόπουλο, αλλά ο τελευταίος εξ επαφής κατάφερε να στείλει την μπάλα άουτ.

Καλαμάτα (Γιώργος Μπένος) : Μπαλτιμάς, Παπουτσής, Καλαγκάνης, Μανιάτης, Τόσκας, Τάσιτς, Πορτουλίδης, Καμινιώτης, Σκαρλάτος (58' Σκαρλάτος), Ετέροβιτς (51' Αθανασόπουλος), Ηλιόπουλος
ΠΑΣ Γιάννινα (Γιώργος Παράσχος) : Ζαφειρόπουλος, Σενόνε, Βάντερσον, Κώτσιος (70' Τζάνης), Μιχαήλ, Κούσας, Ανδράλας (85' Ντε Βισέντι), Βαγγελής, Μιχαλόπουλος, Ντιμπαλά (65' Κοντογουλίδης), Σιαλμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: