Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Κοιτάζουν στην αγορά για προπονητή!


Ο Μαζίνιο στον πάγκο του Αρη. Πολύ κοντά σε κρίσιμες αποφάσεις για τον Ιομάρ Μαζίνιο βρίσκεται ο Aρης. Μπορεί να δόθηκε χαρακτήρας τελικού για τον Βραζιλιάνο τεχνικό, στους δύο αγώνες που ακολουθούν, κόντρα σε Ασπρόπυργο και Λάρισα, αλλά, φαίνεται ότι έχει χάσει τα στηρίγματά του. Ο Aρης ψάχνει για τον επόμενο προπονητή και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι εντυπωσιακές μέσα στις επόμενες μέρες.

Οι «κίτρινοι» φαίνεται ότι έχουν κάνει ήδη ένα μικρό σχεδιασμό για το επόμενό τους βήμα, ώστε σε περίπτωση που ο Μαζίνιο δεν περάσει τις επόμενες εξετάσεις, να προκύψει άμεσα ο αντικαταστάτης του και να μην υπάρξουν νέες διαρροές για μια ομάδα που στοχεύει ψηλά.

Ο Ιομάρ Μαζίνιο ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ασπρόπυργο αύριο στις 19:00 στο γήπεδο Ιωάννης Παθιακάκης των Λιοσίων. Οι 18 της αποστολής είναι οι: Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Πρίττας, Κουλουχέρης, Ναφτί, Ρόβας, Γκρασιάν, Φλάβιο, Αμπρέου, Αράνο, Αραβίδης, Ντέιλι, Χαβίτο, Ρομπέρζ, Γραικός, Πίτου Γκαρσία, Λαμπριάκος και Κόκε. Εκτός αποστολής έμειναν για διάφορους λόγους (τραυματισμοί, τιμωρίες, ξεκούραση) οι Νάτσο Γκαρσία, Ρονάλντο, Βανγκέλι, Νέτο, Κάμπορα, Φερνάντεζ, Νασούτι, Κάλβο, Σηφάκης, Οικονομόπουλος, Μπουγαίδης.

Μετά από απόφαση του προπονητή της ομάδας Ιομάρ Μαζίνιο, ο Μεντί Ναφτί θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες) στον αγώνα της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 29 Νοεμβρίου.

Ο Μαζίνιο υποχρεώνεται να παρατάξει την ομάδα του με πολλές αλλαγές λόγω των αγωνιστικών προβλημάτων. Τραυματίες είναι οι Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Κρίστι Βανγκέλι, Ντάρσι Νέτο, Χαβιέρ Κάμπορα και ο τιμωρημένος Ντάριο Φερνάντες. Εκτός αποστολής για να ξεκουραστούν έμειναν και οι Κριστιάν Νασούτι, Μιχάλης Σηφάκης και Τόνι Κάλβο.


Αθανασιάδης: "Ο πρόεδρος αποφασίζει"
«Προέχει ο Ασπρόπυργος. Πάνω απ΄ όλα το κύπελλο». Είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Aρης. Ο Θανάσης Αθνασιάδη, μιλώντας στην εφημερίδα «Μέτροσρποτ», αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των επόμενων αναμετρήσεων.
«Αυτό που μας ενδιαφέρει στη δεδομένη χρονική στιγμή, εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, είναι ο αγώνας της Τετάρτης. Το κύπελλο είναι ένας βασικός στόχος για μας και κυρίως ένας θεσμός που δεν σηκώνει αστεία», είπε.

-Από κει και πέρα όμως πρόεδρε υπάρχουν και κάποια άλλα θέματα που χρήζουν ερμηνείας ή έστω κάποιας υπεύθυνης αντιμετώπισης. Ο Aρης, τελευταία, δεν πείθει με τις εμφανίσεις του. Δεν σας ανησυχεί κάτι τέτοιο;
«Είναι αλήθεια ότι μέσα στο γήπεδο δεν ήμαστε έτσι όπως περιμένουμε και θέλουμε όλοι μας. Η ομάδα πρέπει να βγάλει τις πραγματικές της δυνατότητες. Μπορεί και πρέπει να αποδώσει πολύ καλύτερα. Ήμαστε σε εγρήγορση».

-Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα για τον προπονητή. Τίθεται θέμα αντικατάστασής του;
«Ο προπονητής κρίνεται όπως κρινόμαστε όλοι μας από την πρώτη-θα έλεγα- στιγμή. Και εμείς ως διοίκηση δίνουμε εξετάσεις και οι ποδοσφαιριστές επίσης κρίνονται καθημερινά. Κανείς-επαναλαμβάνω- δεν είναι στο απυρόβλητο. Προχωράμε βήμα-βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: