Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Μην την πατήσει κι αυτός

ten_kate_proponisi1.jpgΝα δείξουν την απαιτούμενη προσοχή ζήτησε ο Χενκ Τεν Κάτε από τους παίκτες στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εορδαϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας (17:00, ALPHA). Ο Ολλανδός τεχνικός, τόνισε στους «πράσινους» ότι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά ξεκαθάρισε ότι τέτοιου είδους ματς κρύβουν πολλές παγίδες.

«Παίζουμε με μια ομάδα Γ' Εθνικής. Εμείς είμαστε το φαβορί, πρέπει όμως να δούμε σοβαρά το παιχνίδι γιατί τέτοιες ομάδες αποκτούν τεράστιο κίνητρο όταν παίζουν με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες τους αντιμετωπίζουν σπουδαίους αντιπάλους, θα παίξουν παθιασμένα για να δείξουν ότι αξίζουν κι αυτοί, γι' αυτό θέλω να μπείτε κι εσείς δυνατά και να πάρετε την πρόκριση. Δεν θέλω καν να περνάει από το μυαλό σας ότι το παιχνίδι θα είναι εύκολο αν δεν το δείτε σοβαρά», ανέφερε ο Τεν Κάτε.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναμένεται να ξεκινήσει με πολλές αλλαγές την ενδεκάδα της ομάδας του προκειμένου να ξεκουράσει βασικούς παίκτες και να δώσει χρόνο συμμετοχής και στους υπόλοιπους. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν και εννέα με δέκα αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την ομάδα που παρέταξε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκαλίνοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γαλατασαράι. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Σεϊταρίδης που θα κάνει την επανεμφάνισή του με την φανέλα του «τριφυλλιού» μετά τον Μάιο του 2004, ενώ στο αριστερό ο Δάρλας. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μπιάρσμιρ και Βύντρα.

Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Σιμάο με τον Νίνη και στα πλάγια οι Χριστοδουλόπουλος από δεξιά) και Λέτο από αριστερά. Στο αρχικό σχήμα θέση θα πάρει και ο Ρουκάβινα, λίγο πιο πίσω από τον Πετρόπουλο που θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης των «πρασίνων». Στον πάγκο θα βρίσκονται οι Καρνέζης, Μαχλέλης, Καντέ, Σισέ και Γκάμπριελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: