Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Σάντος: «Στόχος μας το Κύπελλο»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Σε σκέψεις θα πρέπει να βάλει όλους στον ΠΑΟΚ η κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ ο Φερνάντο Σάντος. Απ’ τη μεριά του ικανοποιημένος απ’ την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο τεχνικός των Κρητικών, Νίκι Παπαβασιλείου.

Αναλυτικά:

Φερνάντο Σάντος: «Ανοίξαμε το σκορ κατά τύχη στο πρώτο μέρος, στο οποίο ήμασταν κακοί. Ο ΟΦΗ ήταν ανώτερος, είχε σωστή νοοτροπία, αποφασιστικότητα και κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες. Στο δεύτερο 45λεπτο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ο αντίπαλος δεν μας απείλησε και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε το 2-0. Διαχειριστήκαμε καλύτερα τον αγώνα και πήραμε την πρόκριση. Έχουμε στόχο το Κύπελλο και είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι εμφάνιση κάναμε στο πρώτο μέρος. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ».

Νίκι Παπαβασιλείου: «Παίξαμε κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και δείξαμε μέρος των δυνατοτήτων μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί τακτικά, περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν επικίνδυνος. Δεχτήκαμε το γκολ σε μια ανύποπτη φάση και σε μια άτυχη στιγμή του Νατσούρα, που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης. Η αναγκαστική αλλαγή του Σταυρακάκη δεν μας έδωσε το περιθώριο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω, αφού μας περιόρισε σε μεγάλο βαθμό. Ευχαριστώ τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι μας και θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: