Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Προκρίθηκε στα πέναλτι ο Πανιώνιος


Ο Ριέρα σε προσπαθειά του κόντρα στον Παναιτωλικό Ο Παναιτωλικός προσπάθησε να κάνει την έκπληξη και να αποκλείσει τον Πανιώνιο από την επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά δεν τα κατάφερε. Τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο Αγρίνιο για τη Δ' φάση της διοργάνωσης, όσο και η παράταση έληξαν χωρίς τέρματα (0-0) και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Εμίλιο Φερέρα επικράτησε με 8-7.

Στα... "αξιοσημείωτα" του πρώτου μέρους ανήκει η ολιγόλεπτη διακοπή λίγο πριν τη συμπλήρωση 45 λεπτών που δημιουργήθηκε δια ασήμαντον αφορμή (σ.σ. ένα μπουκάλι απο την εξέδρα των φιλάθλων του Παναιτωλικού).

Στη... ρώσικη ρουλέτα ρειάστηκε οι δύο ομάδες να εκτελέσουν από εννέα πέναλτι για να αναδειχθεί νικητής, αφού σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν εύστοχοι. Εξαίρεση αποτέλεσαν ο Κουμορτζί του Πανιωνίου, ο οποίος έστειλε την μπάλα άουτ, και ο Δέντσας του Παναιτωλικού, που "νικήθηκε" από τον Ανδριόλα.

Τελικά, "μοιραίος" παίκτης αποδείχθηκε ο Αναστασιάδης, το πέναλτι του οποίου επίσης απέκρουσε ο Ανδριόλας κι έτσι ο Πανιώνιος πήρε με μεγάλη δυσκολία την πρόκριση μέσα στο Αγρίνιο.

Διαιτητής: Παππάς (Αθήνας)

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης (79' Μπελεβώνης), Αναστασιάδης, Βούκοβιτς, Μόρετς, Λόπεζ, Δέντσας, Μπαϊκαρά, Θεοδωρίδης (90' Στογιάνοβιτς), Ζουρούδης, Χάντζιτς (75' Μουμίν).
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Ανδριόλας, Τζαβέλλας, Νικολάου (89' Αναστασόπουλος), Καστελιόνε, Μανιάτης, Κοντοές, Ομο, Μπάλαμπαν (78' Σκούφαλης), Ριέρα, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (66' Εστογιάνοφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: