Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ξεφτιλίστηκε η Ρεάλ Μαδρίτης!


Η Ρεάλ Μαδρίτης διασύρθηκε από κάποια... Αλκορκόν Τον απόλυτο εξευτελισμό υπέστη η Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τρίτης. Οι υποτιθέμενοι νέοι «γκαλάκτικος» βαδίζουν στα χνάρια των προηγούμενων. Ο πολύς Μανουέλ Πελεγκρίνι είδε τα ονομαστά παλικάρια του να διασύρονται με το εξωπραγματικό 4-0 από κάποια ομάδα που τη γνωρίζουν απλά στη Μαδρίτη, ονόματι Αλκορκόν.

Και να φανταστεί κανείς ότι αυτός ο άσημος σύλλογος που έχει ιδρυθεί πριν από σαράντα χρόνια δεν έχει αγωνιστεί ποτέ μα ποτέ στην ιστορία του ούτε στη δεύτερη κατηγορία της χώρας. Η έδρα του είναι σε ένα προάστιο της Μαδρίτης και ο ετήσιος προϋπολογισμός του είναι όσο το μηνιάτικο του Κακά!

Και μην πει κανείς ότι η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε με τα… όγδοα. Κάθε άλλο μάλιστα. Δεν είναι… όγδοα ο Ντούντεκ ο Ντρέντε, ο Μέτσελντερ, ο Αλμπιόλ, ο Αρμπελόα, ο Ντιαρά, ο Γκάγκο, ο Φαν ντερ Φάαρτ, ο Μαρσέλο, ο Ραούλ, ο Μπενζεμά, ο Φαν Νίστελροϊ (είχε δοκάρι στην επανεμφάνισή του) και ο Γκρανέρο που έπαιξαν.

Ντροπή, εξευτελισμός, αίσχος και άλλοι τέτοιο χαρακτηρισμοί έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορα μεγάλα ειδησεογραφικά site της Ισπανίας, αλλά και σε forum οπαδών της «βασίλισσας». Πλέον τα αστέρια της Ρεάλ Μαδρίτης θα πρέπει να πιάσουν εμφάνιση τελικού Τσάμπιονς Λιγκ και άνω στη ρεβάνς στο «Μπερναμπέου» για να καλύψουν αυτό το σκορ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πρωτευουσιάνοι έγιναν και πέρσι ρεζίλι μένοντας εκτός του θεσμού από τη Ρεάλ Ουνιόν, ενώ αγνοούν τη σημαίνει κατάκτηση κυπέλλου από το σωτήριο έτος 1993!

Σε άλλα παιχνίδια για τη φάση των «32», ο Κίκες Σάντσεθ Φλόρες έκανε πετυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης παίρνοντας τη νίκη με 2-0 στην έδρα της Μαρμπέγια, η Σεβίλλη νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Ατλέτικο Θιουδάδ, ενώ Ουέλβα και Χιχόν έμειναν στην ισοπαλία.

Τα αποτελέσματα
Αλκορκόν - Ρεάλ Μαδρίτης 4-0
1-0 (16) Πέρεθ
2-0 (22) αυτογκόλ Αρμπελόα
3-0 (40) Ερνέστο
4-0 (52) Πέρεθ

Ατλέτικο Θιουδάδ – Σεβίλλη 2-4
1-0 (10) Ρολντάν
1-1 Φαμπιάνο (18)
1-2 Φαμπιάνο (20)
2-2 (21) Ρολντάν
2-3 Νάβας (28)
2-4 Καπέλ (36)

Μαρμπέγια – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2
0-1 Τρογιάνο αυτογκόλ (18)
0-2 Ροντρίγκεζ (83)

Ουέλβα – Σπόρτινγκ Χιχόν 1-1
1-0 (4) Καντέιας
1-1 Μπίλιτς (47)

Δεν υπάρχουν σχόλια: