Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πρόκριση στο... ρελαντί για τον Αστέρα Τρίπολης


Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν στο Αιγάλεω Σε υγιεινό... περίπατο μετέτρεψε ο Αστέρας Τρίπολης το παιχνίδι με το Αιγάλεω στο πλαίσιο της τέταρτης φάσης του Κυπέλλου και έφτασε άνετα στη νίκη με 3-0 και στην πρόκριση. Το ντεμπούτο του Βαγγέλη Βλάχου στην τεχνική ηγεσία ήταν επιτυχημένο, ενώ το "σίτι" που έχει μείνει δίχως προπονητή μετά την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα των αντιπάλων του.

Ο Σέζαρεκ άνοιξε το σκορ στο 30' με κεφαλιά, ενώ εννέα λεπτά αργότερα ο Μπαστία με πλασέ -και μετά από λάθος αντίδραση του Παντίδου- πέτυχε το 0-2.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 51' με σουτ του Ουντόζι εκτός περιοχής, που νίκησε για τρίτη φορά τον τερματοφύλακα Ταμπάση.

Αιγάλεω (Χρήστος Μαϊμάνης): Ταμπάσης, Φρίμπονγκ, Κοκκίνης, Ουμουρί, Παντίδος (46' Τρέχο), Σκάρος, Βάσι (54' Μπερνιδάκης), Τσαμπούρης, Τσιρογιάννης, Βελέτης (41' Ουλάι), Παυλίδης
Αστέρας Τρίπολης (Βαγγέλης Βλάχος): Αναστασόπουλος, Εστέβες, Μαρσελάο (79' Μπαρτολίνο), Λαζαρίδης, Σέζαρεκ (59' Καούνος), Αργυρόπουλος (71' Ρόκας), Λαδάκης, Μπαστία, Ζεάν Κάρλος, Ουριμπάρι, Ουντόζι

Δεν υπάρχουν σχόλια: