Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Ιωνικός-Λεβαδειακός 1-2

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με το "καλημέρα" στον αγώνα, ο Λεβαδειακός κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό και με δύσκολη νίκη 2-1 να πανηγυρίσει την πρόκριση toy για τη φάση των "16" του Κυπέλλου hellas online.

Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ υπέστη τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Μόλις στο 2ο λεπτό, ο Σιδέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Φουρτάδο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους.

Ο Λεβαδειακός επιχείρησε να απαντήσει άμεσα, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, το σουτ του Ναπολεόνι προσέκρουσε στο δοκάρι. Ότι δεν κατάφερε ο Ναπολεόνι, το πέτυχε ο Ταραλίδης στο 19' με δυνατό μακρινό σουτ που δεν άφηνε περιθώρια στον Πουρρή.

Το σκηνικό ήταν πανομοιότυπο και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 56' ο Μασάντο είχε κεφαλιά στο δοκάρι και στο 63' ήρθε η ολική ανατροπή. "Χρυσός" σκόρερ ο Μπαλβορίν, που μετά από κάθετη πάσα του Σερζίνιο, έκανε μια υπέροχη ατομική προσπάθεια και με ένα καταπληκτικό σουτ έγραψε το τελικό 1-2.

Η πρόκριση για τον Λεβαδειακό κρίνεται δίκαιη, αλλά δεν ήρθε καθόλου εύκολα, καθώς ο Ιωνικός είχε αξιόλογες ευκαιρίες για να σκοράρει στο 45' και στο 85' με τον Κεφαλούκο.


ΙΩΝΙΚΟΣ
: Πουρής, Μπάγιτς, Κεφαλούκος, Μπέριος, Τσερκέζος, Σιδέρης, Φουρτάδο (77' Χατζηβασιλειάδης), Παπαζούδης (65' Γεωργίου), Καφάσο, Λάνγκλε, Μωραϊτης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Καρακώστας, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάντο, Μπαρτορέλ, Ζησόπουλος, Μπράνκο, Ναπολεόνι, Σερζίνιο (70' Γάτσος), Ταραλίδης (46' Μπάρκογλου), Βασιλείου (46' Μπαλβορίν).

Διαιτητής: Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Γεωργαράκος, Ταρανάς (Αθηνών)

Δεν υπάρχουν σχόλια: