Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Στα... Τρίκαλα το μέλλον του Προτάσοφ


Ο Προτάσοφ από την αναχώρηση του Ηρακλή Δεν αποκλείεται τελικά να προκύψουν δραματικές εξελίξεις για τον Όλεγκ Προτάσοφ, εφόσον η ομάδα αποκλειστεί από τα Τρίκαλα. Το αποτέλεσμα στην αναμέτρηση για το Κύπελλο, φαίνεται πως θα καθορίσει το μέλλον του Ουκρανού στον Ηρακλή.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" είχε επαφή με τους διοικούντες την ΠΑΕ, στην οποία δεν τέθηκε ζήτημα απομάκρυνσης ή παραίτησης του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Το δεδομένο, όμως, δύσκολα θα παραμείνει το ίδιο αν ο "Γηραιός" δεν κατορθώσει να δώσει συνέχεια στις υποχρεώσεις του για τη δεύτερη τη τάξη εγχώρια διοργάνωση.

Ντιέ: Δικαιολογημένα υπάρχει δυσφορία
Την πεποίθηση ότι ο Ηρακλής θα επιστρέψει στις νίκες άμεσα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Σερζ Ντιέ. «Για μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι αυτό του κυπέλλου με τα Τρίκαλα», τόνισε ο Ιβοριανός χαφ και συνέχισε: «Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, φταίμε εμείς που η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα μέσα από τα επόμενα ματς. Μέσα από τις νίκες οι στόχοι ξαναέρχονται πιο κοντά, γι' αυτό κι εμείς θέλουμε να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα, ξεκινώντας από τα Τρίκαλα». Ολοκληρώνοντας, ο Ντιέ αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του «κυανόλευκου» κόσμου, επισημαίνοντας: «Δικαιολογημένα οι φίλαθλοι έχουν δυσφορία για τα αποτελέσματα. Είμαστε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα και πρέπει στη συνέχεια να τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: