Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Χάνει ΟΦΗ, ίσως και Ξάνθη ο Χαλκιάς


Ο Κώστας Χαλκιάς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Πρόβλημα και με τον Κώστα Χαλκιά. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ υπέστει μια διάταση στο δεξί πόδι και αυτό σημαίνει ότι θα χάσει μια σειρά από προπονήσεις. Τίθεται μάλιστα εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στον αγώνα με την Ξάνθη. Αυτό σημαίνει ότι ο Κρέσιτς θα κάνει μια καλή προπόνηση με τον ΟΦΗ και θα είναι έτοιμος να υπερασπιστεί την εστία του ΠΑΟΚ όταν το Σάββατο θα υποδεχθεί την Σκόντα.

Στο μεταξύ η αποστολή φτάνει στο Ηράκλειο με πολλά προβλήματα ταξίδεψε. Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του αρκετούς ποδοσφαιριστές και ουσιαστικά πήρε στην αποστολή όσους ήταν διαθέσιμοι.

Φυσικά εκτός έμεινε για ένα ακόμη παιχνίδι και ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, που έχει θλάση στον προσαγωγό, ενώ τραυματίες εξακολουθούν να είναι οι Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο και Αμπουμπακάρι. Οι 18 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για την αποστολή είναι οι εξής: Κρέσιτς, Κουτζαβασίλης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βερόν, Βιεϊρίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου και Φωτάκης.


Αδικα περίμεναν την αντικατάσταση του Παπασταμάτη
Ο ορισμός του Κώστα Παπασταμάτη για να διευθύνει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ, αποτελεί μία πρόκληση σύμφωνα με τους διοικούντες. Να σημειωθεί ότι ο Αθηναίος ρέφερι έχει παραπεμφθεί για τέσσερα από τα ματς του ΠΑΟΚ που έχει διευθύνει και είναι λογικό να προκαλεί προβληματισμό το ότι εξακολουθεί να ορίζεται όπου παίζει ο δικέφαλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ζήσης Βρύζας επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και του ζήτησε την αλλαγή του Παπασταμάτη από το ματς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. «Μάλλον μας κοροϊδεύετε», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ. «Αλλά δε θα ανεχθούμε άλλη κοροϊδία! Αλλάξτε το διαιτητή, ο οποίος μέσα σε ένα χρόνο έχει αδικήσει κατάφορα τον ΠΑΟΚ τέσσερις φορές, στερώντας μας βαθμούς και νίκες», πρόσθεσε ο Ζήσης Βρύζας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ περίμεναν να αλλάξει ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης του κυπέλλου, αλλά, κάτι τέτοιο δεν προέκυψε.


Κερμανίδης: "Ο Παναθηναϊκός ήθελε περισσότερο τη νίκη"
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και αρχικά τόνισε για το παιχνίδι με τον Παναθηναικό ότι: «Ο Παναθηναικός ήθελε την νίκη ίσως περισσότερο, έκανε δύο φάσεις και πέτυχε ισάριθμα γκολ. Ο ΠΑΟΚ ήταν γνωστό πως θα αγωνιστεί, έτσι δεν μπορείς να έχεις μεγάλες προσδοκίες μιας και δεν μπορείς να πετύχεις πολλά γκολ. Ο ΠΑΟΚ παίζει συντηρητικά και συγκρατημένα. Έριξε μεγαλύτερο βάρος στην άμυνα και όχι στο πως θα εκμεταλλευτεί τα αμυντικά λάθη του Παναθηναικού. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ πήγε για να μην χάσει. Η άμυνα μας ήταν αργή και στα δύο γκολ, δεν μπορεί να βγαίνει ο Κατσουράνης από το κέντρο και να πετυχαίνει δύο γκολ. Περίμενα με τους δύο γρήγορους που είχαμε μπροστά, Βιειρίνια και Κουτσιανικούλη οι οποίοι μαζί με τον Φωτάκη παίζουν σύγχρονο ποδόσφαιρο» ενώ για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Κουτσιανικούλη είπε: «Κάτι υπάρχει στην φάση του Κουτσιανικούλη, κάτι γίνεται μιας και ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι πιο μπροστά, τον έπιασε με τον αγκώνα και τον έριξε. Και στην αποβολή του Ίβιτς δεν υπήρχε κανένα χέρι».

Αναφορικά μ ε το παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη: «Το γήπεδο του ΟΦΗ είναι μία καυτή έδρα, έχει προβάδισμα ο γηπεδούχος. Σίγουρα ο ΟΦΗ δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος, αλλά θέλει προσοχή και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει και να προκριθεί στην επόμενη φάση» ενώ για τους τραυματισμούς είπε: «Όταν υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί κάτι συμβαίνει, πρέπει να το προσέξουν οι υπεύθυνοι».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Βασίλης Σεργιαννίδης αναφέρθηκε στο προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου» το οποίο άνοιξε τις. πύλες του και υπογράμμισε ότι: «Ήταν πολύ συγκινητικό, σαν να πήραμε ένα Κύπελλο ακόμα. Να αποκτάει ο ΠΑΟΚ γήπεδα, για να δουλεύουν οι νέοι του ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμασταν και το καλό ήταν ότι έγιναν γρήγορα. Είναι μεγάλη υπόθεση να δίνεις την δυνατότητα σε 300-350 παιδιά να προπονούνται ανά πάσα στιγμή. Θέλει λίγο σπρώξιμο να γίνει το συγκρότημα για την πρώτη ομάδα, και μετά ο ΠΑΟΚ θα είναι ανεξάρτητος» και αναφέρθηκε επίσης στο γήπεδο μπάσκετ, το οποίο παραχώρησε ο κ. Δεδέογλου λέγοντας: «Στο χώρο που βρίσκεται τώρα το γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα γίνονταν αρχικά γήπεδα προπόνησης για την ομάδα ποδοσφαίρου. Αλλά τελικά έγινε το «Παλατάκι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: