Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Πανέτοιμος ο Μιλάνο

Πανέτοιμος ο Μιλάνο

Ο Ηρακλής έχει μπει σε μια εβδομάδα «γεμάτη», δύσκολη και με απαιτήσεις άμεσης αλλαγής της εικόνας και των αποτελεσμάτων. Το διάστημα από την αναμέτρηση της Λιβαδειάς μέχρι και την αυριανή στα Τρίκαλα για το κύπελλο είναι πολύ μικρό και ως εκ τούτου η προετοιμασία σύντομη. Οι «κυανόλευκοι» προπονήθηκαν χθες στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα, με τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών να φέρνουν ευχάριστα κατά κύριο λόγο συναισθήματα. Το σημαντικότερο εξ αυτών, έχει να κάνει με την πλήρη επιστροφή του Μάουρο Μιλάνο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προπονήθηκε χθες σε κανονικούς ρυθμούς, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, γεγονός το οποίο είναι ενθαρρυντικό για την πορεία της οριστικής επανένταξής του στην αγωνιστική δράση. Ο Μιλάνο προφανώς και δεν είναι στο 100% για το παιχνίδι κυπέλλου στα Τρίκαλα, όμως δεν αποκλείεται να ακολουθήσει την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους. Ο Αργεντινός είναι πιθανό χωρίς να προβαίνει σε επικίνδυνες κινήσεις να είναι σε θέση να βοηθήσει τον Ηρακλή στο κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του, τον Αστέρα Τρίπολης.

Τέσσερις ατομικό και μια επιστροφή

Στη χθεσινή προπόνηση του Ηρακλή και εκτός της ευχάριστης είδησης επιστροφής του Μάουρο Μιλάνο, υπήρξε ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ουσιαστικά τέθηκε στη διάθεση του Όλεγκ Προτάσοφ. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Σαρακατσάνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα ο Νικουλάι Ντίκα συνέχισε σε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και σύντομα αναμένεται να επανέλθει με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Ρουμάνος όπως όλα δείχνουν θα μείνει εκτός πλάνων από τον αγώνα κυπέλλου στα Τρίκαλα, ώστε να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα την Κυριακή. Παράλληλα και ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε μόνος του ξεπερνώντας σιγά-σιγά τους πόνους στη μέση. Ο Κώστας Φούφουλας αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και υποβάλλεται σε φυσιοθεραπεία. Θα παραμείνει εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα τουλάχιστον, μιας και θα χρειαστεί ξεκούραση λίγων ημερών. Παράλληλα από τη χθεσινή προπόνηση αποχώρησε ο Τάσος Κατσαμπής. Ο αρχηγός των «κυανόλευκων» αισθάνθηκε μυϊκή επιβάρυνση και για προληπτικούς λόγους αποχώρησε, ώστε να μην διακινδυνεύσει ένα πιο σοβαρό πρόβλημα. Σήμερα μάλιστα ο πολύπειρος αμυντικός θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς. Τέλος και ο Βόιτσε Κοβαλέφσκι έχασε μέρος της χθεσινής προπόνησης, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει πρόβλημα ως προς την παρουσία του κάτω από τα «κυανόλευκα» γκολπόστ.

Προπόνηση και αποστολή

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί σήμερα με μια προπόνηση το μεσημέρι στις 3:00 στις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στη Μίκρα. Μετά το τέλος αυτής ο Όλεγκ Προτάσοφ θα ανακοινώσει τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα απαρτίζουν την αποστολή κι έπειτα αυτή θα αναχωρήσει με το λεωφορείο της ΠΑΕ για τη θεσσαλική πόλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: