Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Eθνικός-Ξάνθη 1-2

Επιμέλεια: Δ.Μ.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων λυτρώθηκε η Ξάνθη, η οποία με τέρμα του Σουάνη πήρε την πρόκριση για τους "16" του κυπέλλου hellas online. Το συγκρότημα του Γιάννη Μαντζουράκη επικράτησε πιο εύκολα απ'ότι δείχνει το τελικό σκορ (2-1) των Πειραιωτών και θα βρίσκεται στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το παιχνίδι άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία παρατάχθηκε με πολλά από τα βασικά μέλη της. Από τα πρώτα λεπτά έφερε το ματς στα μέτρα της, προηγήθηκε με τον Κιντάνα στο 17', ενώ έχασε ευκαιρίες για να καθαρίσει από το πρώτο μέρος τη νίκη-πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ροντρίγκο στο 71ο λεπτό, ωστόσο η Ξάνθη τρία λεπτά αργότερα είχε την ευκαιρία να πάρει εκ νέου το προβάδισμα κερδίζοντας πέναλτι. Ο Ταϊντέρ, όμως, δεν ευτύχησε να κάνει το 1-2 από την άσπρη βούλα και η αγωνία πήρε παράταση.

Τελικά, ότι δεν έκανε ο Αλγερινός συμπαίκτης του έκανε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουάνης, ο οποίος σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σουλογάνης, Γκράιμς, (20' Ψιανός), Παγώνης, Σύρος, Καρακώστας, Σιλιγαρδάκης (63' Σουμπίνιο), Αλημπάς, Δήμος, Χαλαουάνι, Κωστάκης (85' Φαρινόλα), Ροντρίγκο
ΞΑΝΘΗ: Λυμπερόπουλος, Κωστούλος, Ριζογιάννης, Σταθάκης, Τζιωρτζόπουλος, Βασιλακάκης (60' Φαμπιανέζι), Ταϊντέρ, Κιντάνα, Λουτσιάνο (68' Κομεσίδης), Μαρσελίνιο (11' λ.τ. Σουάνης), Στίβαρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: