Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

Bισαλτιακός-Ατρόμητος 0-0(4-5πεν.)

Επιμέλεια: Δ.Μ.

O Bισαλτιακός αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για τον Ατρόμητο αναγκάζοντας την ομάδα του Περιστερίου να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου hellas online στην άχαρη διαδικασία των πέναλτι.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρίδη χειροκροτήθηκαν στο τέλος του αγώνα από τον κόσμο τους. Η νεανική ομάδα της Νιγρίτας με μόλις 11 χρόνια ιστορίας και αγωνιζόμενη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, διεκδίκησε την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά στάθηκε άτυχη και λίγοτερη έμπειρη στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι.

Ο Ηλίας Κάμπας ευστοχώντας στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του έδωσε το εισιτήριο για τους 16 στον Ατρόμητο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μην απειληθούν και να φανούν επικίνδυνοι στις ελάχιστες φάσεις που δημιούργησαν στον αγώνα.

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Πουλάκη στην διάρκεια του αγώνα.

Βισαλτιακός(Κυριάκος Αλεξανδρίδης): Πουλάκης, Αλεξανδρίδης(56' Κουλτσιάκης), Ρούμπος, Τσιντογιάννης(66' Λαγγίζος), Πεχλιβανίδης, Φωτιάδης(95' Θεοδωρίδης), Ελευθεριάδης, Πασχαλούδης, Κουκουλής, Συρόπουλος, Παραλίκης

Ατρόμητος(Γιώργος Δώνης):Μιχαηλίδης, Αποστολόπουλος, Σαρμιέντο, Καλαντζής, Νεμπεγλέρας, Φαβάλι, Καραλής(55' Κάμπας), Μασάρα, Νάστος, Σκόνδρας, Πόποβιτς

H διαδικασία των πέναλτι

Βισαλτιακός: Ρούμπος 1-0

Ατρόμητος: Περόνε 1-1

Βισαλτιακός: Ελευθεριάδης 1-1(Αποκρούει ο Μιχαηλίδης)

Ατρόμητος: Μπρίτο 1-2

Βισαλτιακός: Μπεχλιβανίδης 2-2

Aτρόμητος: Mιχαηλίδης 2-3

Βισαλτιακός: Πασχαλούδης 3-3

Ατρόμητος: Νεμπεγλέρας 3-4

Βισαλτιακός: Kουκουλής 4-4

Ατρόμητος: Kάμπας 4-5

Δεν υπάρχουν σχόλια: