Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στα χαρτιά περνάει ο Ολυμπιακός!


Ο Καλί του Πανσερραϊκού Τα δύο λεπτά που ο Πανσερραϊκός αγωνίστηκε με έξι ξένους παίκτες στο παιχνίδι Κυπέλλου, είναι πιθανό να κοστίσουν στην ομάδα την ήττα από τον Ολυμπιακό στα χαρτιά! Στο 75' ο Καλί αντικατέστησε τον Παπάζογλου, και ο Πανσερραϊκός είχε έξι παίκτες χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας, στο άρθρο 7, εδάφιο στ', λέει ότι για τις ομάδες της Β' και Γ' Εθνικής ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί στον καταρτισμό της ενδεκάδας με αυτούς που προβλέπει το άρθρο 19 παράγαρφος 6 και 7 του Κανονισμού επαγγελματικών πρωταθλημάτων.
Μια ομάδα Β' Εθνικής δεν δικαιούται να έχει στην ενδεκάδα της περισσότερους από πέντε παίκτες που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας.
Για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, από τη στιγμή που δεν υπάρχει σχετικός περιορισμός στο πρωτάθλημα, δεν υπάρχει και στο Κύπελλο.

Για να υπάρξει περίπτωση μηδενισμού, θα πρέπει να κάνει ένσταση ο Ολυμπιακός μέσα σε 48 ώρες, ή άλλη ομάδα με έννομο συμφέρον μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: