Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Μόρας: «Το 200% στα μπαράζ»


Παραδέχθηκε ότι η εθνική ομάδα δεν ικανοποίησε με την απόδοση της κόντρα στο Λουξεμβούργο, αλλά τόνισε και το πόσο σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα διεκδικήσει την πρόκριση της στο Μουντιάλ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μόρα, ενώ ο Σοφοκλής Πιλάβιος ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει καρδιοχτύπι για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος στα μπαράζ».

«Σίγουρα δεν ήταν και η καλύτερη εμφάνιση μας. Το καλό είναι ότι νικήσαμε και εξασφαλίσαμε τη 2η θέση. Τον Νοέμβριο θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι καθώς μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε και να κάνουμε το ΄νειρο πραγματικότητα. Δεν κοιτάμε το ποιος θα είναι ο αντίπαλος, αλλά σίγουρα θα είναι δύο δύσκολα παιχνίδια.

Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά, κυρίως ψυχολογικά, και να δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας. Το αποτέλεσμα στη Μολδαβία μας στοίχισε την πρώτη θέση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μένουν ακόμη δύο ματς και θα παλέψουμε για την πρόκριση. Για την έδρα στα μπαράζ, όπου και να παίξουμε θα έχουμε τους Έλληνες στο πλευρό μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: