Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Και τώρα ψάξιμο

notias-kanel.jpgΟι δηλώσεις των μεγαλομετόχων για τις προθέσεις τους άνοιξαν το δρόμο ώστε ο Νίκος Νοτιάς να πάρει στα χέρια του το 51% των μετοχών της ΠΑΕ. Πλέον αυτό που απασχολεί τον μεγαλομέτοχο είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που είτε θα μπει μαζί του στα κοινά της ομάδος, είτε θα αγοράσει την ομάδα. Δε μπόρεσε να βοηθήσει ο Νέμεθ την Ουγγαρία να προκριθεί στο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Νέων.

Ήδη ο άνθρωπος αυτός αναζητείται και μάλιστα χθες κυκλοφόρησαν φήμες ότι ο Νοτιάς έχει ξεκινήσει επαφές με ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες, χωρίς πάντως, η είδηση αυτή να επιβεβαιωθεί.

Ένα από τα ονόματα που είχαν ακουστεί και στο παρελθόν ήταν και αυτό του Κρις Αναστασίου, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να μην αποκλείουν τη περίπτωσή του. Επίσης, ένα άλλο όνομα που παίζει είναι και αυτό του Δημήτρη Μελισσανίδη τον οποίο ο Νοτιάς θεωρεί τον κατάλληλο άνθρωπο για να αναλάβει την ομάδα.

Βέβαια, ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ δηλώνει στο στενό του περιβάλλον ότι δεν έχει χρόνο αυτή την στιγμή να ασχοληθεί με τα κοινά της ΑΕΚ.

Νέμεθ: «Δεν ήμουν καλά»

H Ουγγαρία δε τα κατάφερε και γνώρισε τον αποκλεισμό από τη Γκάνα στα ημιτελικά με τον Κρίστιαν Νέμεθ να γίνεται αλλαγή στο ημίχρονο. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι κάποιες στομαχικές διαταραχές δεν του επέτρεψαν να δώσει το καλύτερο του εαυτό.

«Τη Δευτέρα δεν αισθανόμουν καλά, αλλά σήμερα ήμουν καλύτερα και δήλωσα έτοιμος να αγωνιστώ. Όμως στη διάρκεια του αγώνα δεν ένιωσα καλά και ήταν σαν να με εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μου. Πήρα κάποια φάρμακα, αλλά δυστυχώς ο οργανισμός μου ήταν εξασθενημένος», δήλωσε ο νεαρός επιθετικός της ΑΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: