Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις

Ξεκίνησαν τις προπονήσεις

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι «κυανόλευκοι» μετά από το ρεπό της Δευτέρας και άρχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Νίκου Νεντίδη και του Νίκου Καρύδα, καθώς ο Όλεγκ Προτασοφ παρέμεινε στην Αθήνα, λόγω της γέννησης της κόρης του. Από σήμερα όμως θα είναι κανονικά παρών και θα προσπαθήσει να οδηγήσει την ομάδα με τον καλύτερο τρόπο στην Κυριακάτική αναμέτρηση. Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε πολύ τρέξιμο, καθώς ο Νίκος Καρύδας θέλησε να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την φυσική τους κατάσταση. Έτσι, η προπόνηση ήταν επίπονη για τους παίκτες της ομάδας, που προσπάθησαν να ανταποκριθούν με τον καλύτερο τρόπο. Υπήρχαν όμως και ασκήσεις με μπάλα, καθώς από το ξεκίνημα της περιόδου θέλουν να συνδυάζουν αυτούς τους δυο τομείς…

Αποχώρησε ο Τούμα

Μπορεί ο Σαρμπέλ Τούμα να αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Θερμαϊκό, όμως ο Σουηδός ποδοσφαιριστής χθες αποχώρησε από την προπόνηση, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Δεν μπορούσε να γίνει κάποια εκτίμηση για την κατάσταση του και αυτό θα γίνει σήμερα, οπότε και θα φανεί αν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

«Οκ» Κονέ και Λέκι

Αντίθετα, ο Παναγιώτης Κονέ έδωσε κανονικά το «παρών», παρά το γεγονός ότι ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις στο χέρι του από το ράγισμα. Έτσι, αν και σήμερα προπονηθεί κανονικά, τότε λογικά θα μπορέσει να υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Κυριακής. Κανένα πρόβλημα δεν υπήρξε και για τον Ματίας Λέκι, που έδειξε χθες να είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Αργεντινός έδειξε μάλιστα να είναι σε καλή κατάσταση βγάζοντας κανονικά όλο το πρόγραμμα της ομάδας και έτσι θα μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή. Ούτε και με τον Πασχάλη Βουτσιά αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα καθώς ο νεαρός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε χθες από το ιατρικό τιμ και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Από την στιγμή που ξεπέρασε αυτή την δοκιμασία σήμερα αναμένεται να προπονηθεί μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι καυτός να είναι μεταξύ των παικτών που θα υπολογίζει ο Προτάσοφ.

«Παρών» ο Κατσαμπής

Μπορεί χθες ο Τάσος Κατσαμπής να μην ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας αλλά ο αρχηγός του Ηρακλή δεν φαίνεται να χάνει τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Χθες προπονήθηκε στο γυμναστήριο της ομάδας, προκειμένου να ξεκουραστεί από τις ενοχλήσει στον αχίλλειο τένοντα και το πιθανότερο είναι να προπονηθεί σήμερα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Δεν ρισκάρουν με Μπόσνιακ

Αντίθετα ο Ιβαν Μπόσνιακ δείχνει να βελτιώνεται η κατάσταση του και να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στα καθήκοντα του. Ωστόσο, δεν θέλουν να ρισκάρουν, αφού προέρχεται από τραυματισμό και έχει χάσει αρκετές προπονήσεις και μάλλον με τον Λεβαδειακό θα μπορέσει ξανά να αγωνιστεί με την ομάδα. Κάτι ανάλογο θα συμβεί σήμερα και με τον Βουτσιά, ο οποίος ακολούθησε εντατικό ατομικό πρόγραμμα, πέρασε από διαδικασία ετοιμότητας και κρίθηκε ικανός να περάσει σε κανονικά επίπεδα. Οι ‘κυανόλευκοι’ έχουν διπλό πρόγραμμα προπόνησης σήμερα καθώς θα προπονηθούν πρωί (10:00) και απόγευμα (16:00), στην Μίκρα. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: