Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Επστάιν: "Πρέπει να κερδίσουμε"


Ο Επστάιν πανηγυρίζει... Ο Ντένις Επστάιν, ενώπιον δημοσιογράφων και εκπροσωπώντας του ποδοσφαιριστές του Ηρακλή, θυμήθηκε τις περσινές αναμετρήσεις με τον Πανιώνιο. Ήταν ο ποδοσφαιριστής που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη, σκοράροντας δύο φορές. Στον αγώνα του Καυτανζογλείου, με δικό του γκολ, διαμορφώνοντας το 2-1, χάρισε και πάλι τη νίκη στους κυανόλευκους.

"Θα προσπαθήσω να σκοράρω, όπως κάνω σε κάθε παιχνίδι, όταν μου δίνεται η ευκαιρία. Το παιχνίδι της Κυριακής δεν είναι διαφορετικό από τα υπόλοιπα. Κάθε αγώνας έχει τη σημασία του. Από κάθε παιχνίδι, ανεξαρτήτως αντιπάλου, έχεις την ευκαιρία να πάρεις τρεις βαθμούς. Για μένα, σημασία έχει πάντως να παρουσιάσουμε μία εικόνα ανάλογη με αυτή την στην αναμέτρηση με τη Λάρισα στο Καυτανζόγλειο και να φτάσουμε στη νίκη για να μπορέσουμε να δούμε με άλλη ψυχολογία τη συνέχεια", είπε ο Ντένις Επστάιν.

Για τον Ηρακλή είναι γεγονός, πώς η έδρα πρέπει αποτελεί ένα επιπλέον κίνητρο, για να φτάσει η ομάδα στη νίκη, υπογράμμισε: "Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Προερχόμαστε από δυο άσχημα αποτελέσματα εκτός έδρας και καταλαβαίνουμε πολύ καλά πώς το αποτέλεσμα, που πρέπει να έχουμε την Κυριακή είναι η νίκη. Πρέπει να κερδίσουμε. Το ίδιο θα έλεγα βέβαια και αν κερδίζαμε τα δυο προηγούμενα παιχνίδια, αλλά τώρα ακόμη περισσότερο, που έχουμε ανάγκη τη νίκη. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, κάτι πολύ διαφορετικό από την εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο των προηγούμενων δυο εκτός έδρας αναμετρήσεων".

Τέλος, ο Επστάιν στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου του Ηρακλή, επισημαίνοντας ότι: "Ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο δε νοείται. Τους είχαμε κοντά μας από την αρχή του πρωταθλήματος, πέρα από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και με τη Λάρισα, ήταν ουσιαστικά εκεί. Θέλουμε φυσικά τον κόσμο στο πλευρό μας. Γιατί, είναι ένα παιχνίδι που κατά την άποψη μου είναι έξι βαθμών. Ο Πανιώνιος είναι μία ανταγωνιστική ομάδα και παράλληλα εμείς πρέπει να ανακάμψουμε. Παίζουμε στην έδρα μας και σε τέτοια παιχνίδια δεν πρέπει να χάνουμε την ευκαιρία, πόσο μάλλον όταν έχουμε πληγώσει τους φιλάθλους μας για τα προηγούμενα παιχνίδια",

Δεν υπάρχουν σχόλια: