Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Στέλνουν Ταλ στην ΑΕΚ

dusan-kluz.jpgΣτο στόχαστρο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Γκόρα Ταλ. Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ ο Σενεγαλέζος αμυντικός του ΑΠΟΠ/Κινύρα, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος εξετάζει διεξοδικά τη περίπτωσή του. Ο Ταλ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων των μεγάλων της Κύπρου (ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια), ενώ και η Ραπίντ εξετάζει τη περίπτωσή του. Ελπίζει σε λύση ο Τζιμπούρ.

Στη Κύπρο ψάχνει η ΑΕΚ για κεντρικό αμυντικό. Αν πιστέψουμε τους δημοσιογράφους από τη Μεργαλόνησο, ο Γκόρα Ταλ του ΑΠΟΠ/Κινύρα βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου. Ο 24χρονος Σενεγαλέζος αμυντικός πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τη φετινή σεζόν κι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των μεγάλων της Κύπρου όπως είναι ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια, καθώς και της Ραπίντ.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ομάδος αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο παραχώρησης εφόσον η πρόταση είναι ικανοποιητική. "Ο Ταλ είναι διαπραγματεύσιμος, όπως είναι άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΠ/Κινύρα. Ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα μας για ακόμα τρία χρόνια κι όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να απευθυνθεί σε μας. Για την ώρα δεν έχουμε στα χέρια μας κάτι το επίσημο. Έχουμε ακούσει κι εμείς για ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Ταλ τόσο από Κύπρο όσο και από Ελλάδα, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε δεχθεί κάποια επίσημη πρόταση", ανέφερε ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΑΠΟΠ/Κινύρα, Άντρο Τσοκκά.

Ο παίκτης όπως λένε στη Κύπρο παραχωρείται με ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 350.000 έως το πολύ μισό εκατομμύριο ευρώ.

Τζιμπούρ: «Να βρεθεί λύση»

Εν τω μεταξύ, ένα από τα θέματα που απασχολεί την ΑΕΚ είναι και αυτό του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε ότι δε γνωρίζει εάν ο πελάτης του έχει επιστρέψει στην Αθήνα ώστε να πάρει νέα άδεια από την ομάδα. Πάντως, από το περιβάλλον του παίκτη τονίζουν ότι δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση, και ότι αυτό που τους νοιάζει είναι βρεθεί λύση με την ΑΕΚ αφού υπάρχει και το μουντιάλ, και είναι ορατός ο κίνδυνος ο Τζιμπούρ να μην βρίσκεται στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αλγερίας, εάν ο ίδιος δεν έχιε αγώνες στα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: