Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Με το στυλό στο χέρι...


Ο Σωκράτης Κόκκαλης... Τα τυπικά πλέον απομένουν για τις ανακοινώσεις της συμφωνίας του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη για το 50% της Καραισκάκης Α.Ε και το 10% της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συμφωνία θα επικυρωθεί επισήμως το αργότερο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνει και μέσα στις επόμενες ημέρες. Ενδεικτικό του κλίματος ήταν και η επίσκεψη τριών στενών συνεργατών του κ. Λαυρεντιάδη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης όπου ξεναγήθηκαν από τον Κυριάκο Δούρεκα και παρακολούθησαν για 15 περίπου λεπτά το φιλικό των δύο ομάδων του Ολυμπιακού.

Ισόπαλο 2-2 τελείωσε το φιλικό προπόνησης, διάρκειας 80'λεπτών, που έδωσε το απόγευμα της Τρίτης, στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, η επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ομάδα Νέων του συλλόγου. Το σκόρ άνοιξε για την πρώτη ομάδα ο Στολτίδης στο 5ο λεπτό, για να ισοφαρίσει στο 28'ο Σκούρτης για την ομάδα Νέων, η οποία πήρε το προβάδισμα στο σκορ, στο 72ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Πάνουελ. Το τελικό σκορ, 2-2, έγραψε στο 80ο λεπτό ο Σκούρτης.

Το παιχνίδι που ήταν αρκετά καλό και είχε ρυθμό, αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον προπονητή της ομάδας, Αρτούρ Αντούνες Κοΐμπρα Ζίκο να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, όπως και για τον προπονητή της ομάδας Νέων Αλέξη Αλεξανρδή, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει τους παίκτες της ομάδας Νέων απέναντι σε καταξιωμένους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: