Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Επιχείρηση... Ίσμαελ Μπλάνκο


Ο Ίσμαελ Μπλάνκο πέτυχε το γκολ της νίκης της ΑΕΚ στην Τούμπα Να ανεβάσει το ηθικό του Ίσμαελ Μπλάνκο και να τον βοηθήσει να βρει τον εαυτό του, προσπάθησε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς την Τρίτη. Ευχάριστα νέα απο το ιατρικό δελτίο με τους Χουανφράν και Γεωργέα να γυμνάζονται κανονικά. Συνεχίζονται οι επαφές μεταξύ των μετόχων. Οι δύο τάσεις που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Aνακοίνωση για τα εισιτήρια με την Μπάτε.

Iδιαίτερης αναφοράς αξίζει η κίνηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να έχει τετ-α-τετ με τον Ίσμαελ Μπλάνκο. Ο τεχνικός της ΑΕΚ γνωρίζει πως ο Αργεντίνος επιθετικός είναι το Α και το Ω της Ένωσης, κάτι που σημαίνει πως αν δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση επηρεάζεται αρνητικά και η υπόλοιπη ομάδα. Για αυτό και του μιλήσε προσπαθώντας να του ανεβάσει το ηθικό, ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ο "Ζορό" έμεινε για αρκετή ώρα στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων, προκειμένου να δουλέψει σε ασκήσεις για το τελείωμα των φάσεων.

Όσον αφορά τα διοικητικά, δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας κάποια νέα σοβαρή εξέλιξη. Οι επαφές μεταξύ των μετόχων συνεχίζονται για την επόμενη ημέρα, καθώς όπως όλα δείχνουν θα μείνουν όσοι ειναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν οικονομικά. Οι υπόλοιποι είτε θα μεταβιβάσουν τις μετοχές τους στην Ερασιτεχνική, είτε στον Νίκο Νοτιά, όπως για παράδειγμα αναμένεται να πράξουν οι Γκούμας και Χατζηιωάννου. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ προσπαθεί να συγκεντρώσει όσες περισσότερες μετοχές γίνεται προκειμένου είτε αυτός να έχει την απόλυτη ευθύνη, είτε να μπορέσει πιο εύκολα να πραγματοποιήσει επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές.

Στο μεταξύ, όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή το ενδιαφέρον στην ΑΕΚ, στρέφεται στο αγωνιστικό μέρος, από τα διοικητικά. Η προπόνηση της Τρίτης μπορεί να ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς λόγω του φιλικού της Δευτέρας με την ομάδα Νέων όμως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε με ικανοποίηση τόσο τον Νίκο Γεωργέα, όσο και τον Χουανφράν να γυμνάζονται κανονικά, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στη διάθεσή του για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Όσον αφορά τους υπόλοιπους του ιατρικού δελτίου; Ο Ζεράλντο έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Αλεξόπουλος έκανε θεραπεία.

Στη Λευκορωσία ο Μπορμπόκης
Στη Λευκορωσία θα ταξιδέψει το Σαββατοκύριακο, ο Βασίλης Μπορμπόκης, προκειμένου να παρακολουθήσει την Μπάτε Μπορίσοφ. Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ, στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζει την Κυριακή (18/10, 13.00) εκτός έδρας την Σαχτάρ Σόλιγκορσκ, σε αγώνα για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Επίσης, το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Πανθρακικό, στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα παρακολουθήσει εκπρόσωπος της Μπάτε Μπορίσοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: