Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για καλύτερες μέρες

επιμέλεια-Tenorio

Ο Νίκος Γεωργαντζόγλου που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ ΑΕΚ μίλησε στον "Arrena 89,2" για την Ένωση αλλά και τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Για την κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ: "Βελτιώνεται η κατάσταση στην ΚΑΕ και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Η ομάδα θα κατέβει κομπλέ το επόμενο Σάββατο κόντρα στα Τρίκαλα. Κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, πιέζουμε καταστάσεις όσο μπορούμε. Ο Μπάμπης Καραμανλής, μαζί με τον δικηγόρο αλλά και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα του κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας".

Για τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΣΑΚ, Λάζαρου Παπαδόπουλου: "Έχουν εξοργίσει εκτός από μένα και όλο τον κόσμο της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να καταλάβω το μίσος που έχουν με την ΑΕΚ. Πιο παλιά, όταν πρόεδρος του ΠΣΑΚ ήταν ο Φραγκίσκος Αλβέρτης πάλι μας είχαν σταθεί εμπόδιο στην μεταγραφή του Κουτλουάι. Θα πρέπει να προσέχει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος όταν μιλά για την ΑΕΚ και πρέπει να ντρέπεται. Ντροπιάζει το μπάσκετ με τις δηλώσεις του γιατί η ΑΕΚ είναι πρώτα από όλα ιστορική ομάδα. Πρέπει να ζητήσει δημόσια συγνώμη"

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ: "Αγωνιστικά η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη από πέρυσι αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα με την FIBA. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή τον Κώστα Φλεβαράκη που έχει κάνει σωστή δουλειά και τον ευχαριστώ δημόσια. Μόλις ξεπεράσουμε τα προβλήματα η ομάδα με την βοήθεια του κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: