Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Μ. Γιοβάνοβιτς:«Το καλοκαίρι μεταγραφή...»


Οι πολύ καλές του εμφανίσεις με τη Σταντάρ Λιέγης και την Εθνική Σερβίας έχουν τραβήξει τα βλέμματα αρκετών συλλόγων, ωστόσο ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς απέκλεισε το ενδεχόμενο να φύγει τον Ιανουάριο από τους πρωταθλητές Βελγίου. «Θα μείνω μέχρι το καλοκαίρι και έκτοτε θα εξετάσω όλες τις προτάσεις που θα έχω στα χέρια μου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού λήγει το 2010, όμως δεν θέλει να βιαστεί αναφορικά με το μέλλον του. «Πολλοί σύλλογοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου για να με ρωτήσουν για τα σχέδια που έχω ενόψει της επόμενης σεζόν, όμως τους είπα να μιλήσουν με τον ατζέντη μου. Το μόνο πράγμα για το οποίο είμαι 100% σίγουρος είναι πως δεν θα φύγω από την Σταντάρ τον χειμώνα»,ήταν τα λόγια του Γιοβάνοβιτς που στη συνέχεια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για αποχώρηση του από τους πρωταθλητές Βελγίου το καλοκαίρι.

«Δεν ενδιαφέρομαι για μία μετακίνηση τον Ιανουάριο, γιατί το καλοκαίρι θα έχω πολύ καλύτερη διαπραγματευτική θέση. Θα ακούσω την προσφορά της Σταντάρ, πριν ξεκινήσω να μιλάω με άλλους συλλόγους. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ στην ομάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως το βελγικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ανταγωνιστικό», κατέληξε ο 28χρονος επιθετικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: