Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Κονέ: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Την επιστροφή της ομάδας στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Παναγιώτης Κονέ βάση των δηλώσεων του για την αναμέτρηση της Κυριακής. Ο επιθετικός μέσος των «κυανόλευκων», που έχει αγωνιστεί μόνο ως δεξί χαφ εξτρέμ, εξηγεί για ποιους λόγους η ομάδα χρειάζεται τους τρεις βαθμούς απέναντι στον Πανιώνιο και όπως διευκρινίζει, προσπάθησαν να διορθώσουν τις αδυναμίες που είχαν στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. «Θέλουμε τη νίκη και πρέπει να καταφέρουμε να την πάρουμε, προκειμένου να δείξουμε ότι μπορούμε να έχουμε υψηλούς στόχους στην φετινή σεζόν. Ο αντίπαλος μας δεν είναι καθόλου εύκολος και θέλει και αυτός με την σειρά του ένα θετικό αποτέλεσμα. Χρειάζεται όμως να είμαστε προετοιμασμένοι για να τα καταφέρουμε και να επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα», επισήμανε μεταξύ των άλλων ο Παναγιώτης Κονέ ετά από το τέλος της χθεσινής πρωινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις της Μίκρας. Είπε και άλλα.

«Να παίξουμε για τον κόσμο»

Συνεχίζοντας, ο επιθετικός του Ηρακλή αναφέρθηκε και στην παρουσία του κόσμου τονίζοντας: «Μετά από αρκετό καιρό θα έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε στην έδρα μας με τον κόσμο στο πλευρό μας. Τόσο στην Καβάλα, αλλά και στην αναμέτρηση με την Λάρισα ήταν κοντά μας αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις στο Καυτανζόγλειο και να ξέρεις ότι τους έχει στο πλευρό σου. Θέλουμε να έχουν ανάλογη συμπαράσταση και να μας βοηθήσουν για να φτάσουμε στο στόχο μας. Από την πλευρά μας είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε για την νίκη και να την αφιερώσουμε σε αυτούς».

«Θέμα ψυχολογίας»

Ο Παναγιώτης Κονέ στάθηκε και στον τομέα της ψυχολογίας που έχει η Κυριακάτικη αναμέτρηση και εξηγεί τους λόγους: «Μια νίκη θα μας βοηθήσει σημαντικά στην ψυχολογίας μας για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις από εμάς και θέλουμε να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε. Η ομάδα χρειάζεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα και ελπίζω να το πετύχουμε».

«Μάθημα για τη συνέχεια»

Όσο για τις εμφανίσεις του Ηρακλή στα τελευταία δύο εκτός έδρας παιχνίδια και την εμφάνιση κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου, ο Κονέ περιορίστηκε να τονίσει: «Δεν γυρνάμε πίσω αυτά τα παιχνίδια μας έδωσαν ορισμένα μαθήματα, τα οποία θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας. Έγιναν λάθη και χάσαμε, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε δείξει καλύτερο πρόσωπο. Αδικαιολόγητα οπισθοχωρήσαμε και θα πρέπει να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση. Η διακοπή μας βοήθησε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το θέμα και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας, ώστε να είμαστε περισσότερο προετοιμασμένοι. Δεν θα πρέπει να τα επαναλάβουμε για να κατορθώσουμε να δείξουμε ότι θα είμαστε φέτος ανταγωνιστικοί. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και καλό υλικό και μπορεί να πετύχει περισσότερα». Πάντως, σύμφωνα με τον Κονέ, οι δυο ήττες και η ανάγκη νίκης στο ματς της Κυριακής… «δεν μας αγχώνουν, μας πεισμώνουν», κατέληξε με νόημα ο ποδοσφαιριστής.Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: