Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σε πολλά... ταμπλό


Οι παίκτες του Ολυμπιακού πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Σταντάρ Λιέγης Στον Ολυμπιακό περιμένουν να μάθουν τον επόμενο αντίπαλο τους στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, ψάχνουν μεσοεπιθετικό για να ενισχυθούν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και παράλληλα προετοιμάζονται για το δύσκολο παιχνίδι με τον Αρη για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κατακτήσουν τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα και για να το καταφέρουν αυτό θα πρέπει να φύγουν με τη νίκη από το "Κλεάνθης Βικελίδης" ή να μην νικήσει ο Παναθηναϊκός. Ο Ζίκο βλέπει σιγά σιγά τους παίκτες του να επιστρέφουν και καταστρώνει τα σχέδια του έχοντας περισσότερες επιλογές.

Στα μεταγραφικά παρέλαση κάνουν τα μεγάλα ονόματα. Μετά από αυτό του Ρικέλμε της Μπόκα Τζούνιορς ακούστηκε αυτό του Μπεν Αρφα της Μαρσέιγ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Equipe" οι ερυθρόλευκοι ενδιαφέρονται για τον διεθνή Γάλλο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, όσο και ως επιτελικός μέσος.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι οι "ερυθρόλευκοι" θα γνωρίζουν τον επόμενο αντίπαλο τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου του με αποτέλεσμα να κληρωθεί με μία από τις επτά πρώτες των άλλων ομίλων, οι οποίες είναι: Μπορντό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Τσέλσι, Φιορεντίνα, Μπαρτσελόνα, Σεβίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: