Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ενδιαφέρον για τον Χαριστέα από την Αυστραλία


Ο Χαριστέας πανηγυρίζει το γκολ επί της Μάιντς... H νέα ποδοσφαιρική ομάδα της Μελβούρνης, Μέλμπουρν Χαρτ (Melbourne Heart), η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στο Παναυστραλιανό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του ’γγελου Χαριστέα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου, ο Ολλανδός τεχνικός της ομάδας της Μελβούρνης, Τζον βαν'τ Σιπ, έχει επικοινωνήσει ήδη με τον τεχνικό του Χαριστέα στην ομάδα του Νυρεμβέργη, στη Γερμανία, από όπου είναι πολύ πιθανόν να αποδεσμευτεί, προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία για τον διεθνή άσο.

Παράλληλα με την περίπτωση Χαριστέα, ανοιχτό παραμένει στην νέα ομάδα και το θέμα με τον Μαρκ Βιντούκα, τον οποίο θέλει η Heart, χωρίς όμως να είναι διατεθειμένη να πληρώσει μια... περιουσία για να τον αποκτήσει, αφού είναι γνωστό ότι βρίσκεται στη "δύση" της καριέρας του.

Στα υπόψη της νέας ομάδας είναι και ο βετεράνος διεθνής Αυστραλός Τζόσιπ Σκόκο, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στην Αυστραλία, αλλά το αν φορέσει ή όχι την κόκκινη φανέλα της Heart, θα εξαρτηθεί από τις οικονομικές του απαιτήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: