Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Super League : "Έβρεξε" πρόστιμα


Επιμέλεια: Δ.Μ.

Χρηματικά πρόστιμα μοίρασε η πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή σε οκτώ ΠΑΕ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στην 14η αγωνιστική.

Στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε πρόστιμο 16.000 ευρώ για το παιχνίδι με την Καβάλα και 10.000 ευρώ για την προηγούμενη αναμέτρηση με την Λάρισα. Η ΑΕΚ θα πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό,ο Ολυμπιακός 5.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και ο Παναθηναϊκός 8.000 ευρώ για τη συνάντηση με τον Ηρακλή. Πιο αναλυτικά οι αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αρης : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει ποινή επίπληξης.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Λάρισα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Ολυμπιακός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.

Θ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Η κάτωθι απόφαση αφορά την 13η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: