Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΡΗΣ: Πρόταση του Άρη στην ΑΕΚ για τον Τζιμπούρ

Πρώτα, ξεκίνησε ως φιλολογικό ενδιαφέρον.
Τώρα, είναι πλέον γεγονός.
Ο Άρης, κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ, σύμφωνα με κύκλους που προέρχονται από την Αθήνα-και συγκεκριμένα από το στρατόπεδο της Ένωσης.
Το ενδιαφέρον των «κιτρίνων» απέκτησε σάρκα και οστά μόλις χτες, αφού σύμφωνα με τους Ενωσίτες παράγοντες υπήρξε η ανάλογη επαφή-συνάντηση. Αν και δεν ξεκαθαρίζεται ίσως για λόγους σκοπιμότητας αλλά και επειδή οι δύο πλευρές ήθελαν να κρατηθεί η σχετική μυστικότητα(όπως συνηθίζεται σε παρόμοιες περιπτώσεις), ο κ. Νίκος Θανόπουλος δέχτηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους(ή τον εκπρόσωπο δεν διευκρινίστηκε, όπως επίσης δεν γνωρίζει κανείς αν πρωταγωνιστής ήταν μόνο ο κ. Αθανασιάδης ή μαζί του ήταν και ο κ. Κόντης) και είχε μακρά συζήτηση για το επίμαχο θέμα.
Απ΄ ότι έγινε γνωστό σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πολύ πιθανής- πλέον-μετακίνησης παίζει ή καλύτερα πρόκειται να παίξει και το σημαντικότατο χρέος της ΆΕΚ απέναντι στους Θεσσαλονικείς από τη μεταγραφή του Σάνελ Γιάχιτς το προηγούμενο καλοκαίρι.
Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αποσαφηνιστεί ότι από πλευράς Άρη δεν επιβεβαίωσαν ούτε όμως και διέψευσαν την πιστότητα της είδησης, ενώ γενικώς έδειξαν να …αιφνιδιάζονται από τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Παράσχος: «Είναι ένας φορ με τα όλα του»

Για την ποδοσφαιρική ταυτότητα του Αλγερινού αλλά και την ξεχωριστή προσωπικότητά του, μίλησε στο «Μ» ένας από τους πρώτους προπονητές του(Ατρόμητο) ο Γιώργος Παράσχος.
«Είναι ένας ποδοσφαιριστής του οποίου η αξία δεν αμφισβητείται από κανέναν. Σαν φορ , έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται .Ό, τι καλύτερο υπάρχει. Έχει δύο πόδια, πολλή καλή ντρίμπλα, έχει καρδιά, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με μια λέξη έχει τα πάντα. Το πρόβλημα είναι ο χαρακτήρας του. Προσωπικά απογοητεύτηκα από τη στιγμή που δεν προσαρμόστηκε στην ΑΕΚ, έχοντας μάλιστα ένα τεράστιο συμβόλαιο.
Η περίπτωσή του μπορεί να είναι ένα μεγάλο ρίσκο με την έννοια ότι αν προσπαθήσει κάποιος προπονητής να τον ανεχτεί μπορεί να …χάσει τους υπόλοιπους, εκτός αν βρεί το …κουμπί του.
Το μεγάλο του κίνητρο είναι η συμμετοχή του με την εθνική της χώρας του στο Μουντιάλ. Μπορεί να προλάβει μόνο αν παίξει μπάλα. Αξίζει να κάνει μια ύστατη προσπάθεια και να δοκιμάσει άλλη μια φορά». Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: