Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Κακιούζης: «Επιστροφή στους... τίτλους»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/f0ba82d845e751f5bede71b8274a9515_L.jpg?1261114830?1261114830?1261114830

Ο Μιχάλης Κακιούζης ευελπιστεί ότι ο Άρης θα επιστρέψει άμεσα στους... τίτλους, με τον 33χρονο φόργουορντ των «κίτρινων» να αναφέρεται στην προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

O διεθνής φόργουορντ του Αρη, Μιχάλης Κακιούζης, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» για...

... την έλευσή του στον Άρη και τους στόχους των «κίτρινων»:

«Μόνο χαρούμενος μπορώ να νιώθω, που ήρθε φέτος το πλήρωμα του χρόνου και αποτελώ πλέον μέλος του Αρη. Τα πράγματα είναι όπως τα φανταζόμουν και τα πίστευα. Ο ΑΡΗΣ γυρνάει σελίδα και έχει στόχο να θέσει γερές βάσεις για το μέλλον. Είναι εντολή της ιστορίας να πρωταγωνιστεί. Θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στους τίτλους και να γνωρίζουν όλοι, ότι προσπαθούμε πολύ στο γήπεδο».

... την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ελληνικό:

«Δεν έχει καμία σχέση ότι αγωνίστηκα για πολλά χρόνια στην ΑΕΚ. Θα τα δώσω όλα, τόσο εγώ, όσο και όλη η ομάδα, για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχουμε περιθώριο ήττας».

... το κακό ξεκίνημα των «κίτρινων» την φετινή σεζόν:

«Ήταν άσχημο για τον Αρη το πώς ξεκίνησε η σεζόν. Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο, είναι φυσιολογικό να είναι επίμονος και να ζητάει αποτελέσματα, γιατί αυτό είναι το DNA της ομάδας. Απλά δεν πρέπει να τα θέλουμε όλα δικά μας, να εξετάζουμε τις παραμέτρους και να βλέπουμε το μέλλον βήμα-βήμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: