Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Kλήρωση Τσάμπιονς Λιγκ


Η ώρα της κλήρωσης Οποια ομάδα και αν ερχόταν στον δρόμο του Ολυμπιακού για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα δεν θα ήταν εύκολα, ωστόσο η Μπορντό με την οποία κληρώθηκαν οι "ερυθρόλευκοι| αφήνει ελπίδες για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Η κληρωτίδα είχε κέφια, καθώς έβγαλε τη Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκπληρώνοντας την επιθυμία του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ήθελε να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της καρδιάς του. Επίσης ο Ζοζέ Μουρίνιο με την Ιντερ θα κοντραριστεί με την Τσέλσι στην οποία εργαζόταν πριν πάει στην Ιταλία, ενώ ακόμα μία επιστροφή έχουμε. Αυτή του Μπενζεμά με τη Λιόν.

"Είναι φορμαρισμένη ομάδα η Μπορμντό, αλλά σίγουρα υπήρχαν πιο δύσκολες ομάδες. Ελπίζω να ήμαστε καλά μέχρι εκείνη την στιγμή έτσι ώστε να δουλέψουμε για να εμφανιστούμε έτοιμοι", ήταν τα πρώτα λόγια του Αβραάμ Παπαδόπουλου όταν άσκουσε τον επόμενο αντίπαλο της ομάδος του για τη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.

"Σίγουρα, σε εκείνα τα ματς με την Σεντ Ετιέν δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε. Οι γαλλικές ομάδες έχουν πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και αμύνονται μαζικά. Εχουμε αρκετό καιρό να βελτιωθούμε ως ομάδα στον αγωνιστικό χώρο για να εμφανιστούμε σε εκείνα τα παιχνίδια όπως θα πρέπει".

Ο Οσκαρ σχολιάζοντας την κλήρωση είπε, "Η Μπορντό δεν είναι εύκολη ομάδα. Στους ομίλους όλοι την είχαν για αουτσάιντερ, αλλά κατάφερε και πέρασε ως πρώτη αφήνοντας εκτός συνέχειας τη Γιουβέντους".

1. Στουτγκάρδη (Γερμανία) - Μπαρτσελόνα (Ισπανία)
2. Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Μπορντό (Γαλλία)
3. Ιντερ (Ιταλία) - Τσέλσι (Αγγλία)
4. Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) - Φιορεντίνα (Ιταλία)
5. ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) - Σεβίλη (Ισπανία)
6. Λιόν (Γαλλία) - Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
7. Πόρτο (Πορτογαλία) - Αρσεναλ (Αγγλία)
8. Μίλαν (Ιταλία) - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: