Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Βλάχος: "Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά..."


Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ο Βαγγέλης Βλάχος Ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή και στόχος του θα είναι να αποδείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο Βαγγέλης Βλάχος, που ως παίκτης έχει αγωνιστεί και στην Ενωση, μίλησε την Πέμπτη για την αναμέτρηση, τονίζοντας ότι πρέπει η ομάδα του να σεβαστεί τον αντίπαλο.

"Είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη και σπουδαία ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Τη σεβόμαστε όπως σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, πόσο μάλλον μία ομάδα που η ιστορία και η ταυτότητα του συλλόγου είναι γνωστά σε όλους παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο", είπε αρχικά ο Ελληνας τεχνικός.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα και να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Ολοι οι παίκτες μας πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη προσοχή και σοβαρότητα. Πιστεύω πώς αν οι παίκτες κάνουν αυτά που γνωρίζουν στο γήπεδο, τότε η τελική έκβαση του παιχνιδιού θα είναι πολύ καλή για μας".

Τέλος κάλεσε τον κόσμο της ομάδας, στο γήπεδο: "Σε αυτή την προσπάθεια μας, θα ήθελα να καλέσω τους φίλους του Αστέρα στο γήπεδο, προκειμένου να βοηθήσουν τους παίκτες και την ομάδα. Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους".

Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Αστέρα, με τους Καρντόσο, Νταμόντε, Ζεάν Κάρλος να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, την απουσία του Ουριμπάρι από το Κυριακάτικο παιχνίδι (λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη) και φυσικά τον Ρίος, που βρίσκεται στην Αργεντινή συνεχίζοντας το δικό του πρόγραμμα θεραπείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: