Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΗΡΑΚΛΗΣ: Θετικός ο Κωφίδης για τους βραζιλιάνους

Περίπου είκοσι μέρες βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη οι δυο βραζιλιάνοι που δοκιμάζονται για τον Ηρακλή. Συγκεκριμένα ο Εβερτον και ο Ντάγκλας Τουτσε συνεχίζουν τις προπονήσεις με τους κυανόλευκους και θα πρέπει σύντομα να υπάρξει μια απόφαση για την παραμονή τους στην ομάδα. Αμφότεροι προσπαθούν στις προπονήσεις να δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους και όσο περνάει ο καιρός φαίνεται να αφήνουν θετικά δείγματα. Έχοντας ξεπεράσει το στάδιο προσαρμογής , έχουν καταφέρει να αποσπάσουν αρχικά θετικά σχόλια από τον Σάββα Κωφίδη και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να υπάρξει μια οριστική απόφαση.
Να θυμίσουμε ότι ο Ντάγκλας αγωνίζεται ως δεξί μπακ και είναι 21 χρόνων . Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του και στην Βραζιλία είναι μεταξύ των παικτών που άφησαν καλές εντυπώσεις στο πρωτάθλημα που αγωνίστηκε. Ο Εβερτον από την μεριά του έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Ιταλία και στο Κατάρ και θα είναι το τρίτο του εγχείρημα μακριά από την πατρίδα του.
Οι δυο παίκτες αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Πόρτο Αλέγκρε και ήρθαν στον Ηρακλή μέσω του Ρομπέρτο Αζιζ που είναι αδελφός του Ροναλτινιο και έχει αγοράσει την συγκεκριμένη βραζιλιάνικη ομάδα.
Εφόσον τελικά ανάψει το πράσινο φως οριστικά για την απόκτηση τους θα ανήκουν στο δυναμικό της ομάδα μέχρι το καλοκαίρι και εφόσον κριθεί επιτυχημένη η παρουσία τους θα ανανεωθεί η συνεργασία τους για άλλα δυο χρόνια.
Πάντως αν ενταχθούν στο ρόστερ της ομάδας οι κυανόλευκοι δεν θα έχουν το δικαίωμα να αποκτήσουν άλλον παίκτη που θα καταλαμβάνει θέση ξένου, αφού ήδη υπάρχουν Μπόσνιακ (Κροάτης), Ντιέ ( Ιβοριανός) και Λέκι (Αργεντινός).

Αναμονή για άλλες κινήσεις

Πέρα από την πιθανή απόκτηση των δυο βραζιλιανών στην Μικρα έχουν ανοικτά τα μάτια και τα αυτιά τους σχετικά με υποψήφιους παίκτες. στην δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσουν σε συμφωνίες αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, αλλά θέλουν να είναι σε στάση αναμονής. Άλλωστε είναι γνωστό ότι εδώ και αρκετό καιρό έχουν ξεκινήσει αυτές τις διαδικασίες όμως δεν προχωρούν με ανάλογο ρυθμό το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς χάνεται πολύτιμος χρόνος εφόσον στην μικρα θέλουν να ενισχυθούν και να φέρουν παικτες για να βοηθήσουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Πηγη Μετροσπορ

Δεν υπάρχουν σχόλια: