Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σνάιντερ: "Άλλαξα γνώμη για το Καμπιονάτο"

http://www.sport24.gr/ast/cov/in/intermilan_2009_12_18_8_25_48_b.jpgΟ Γουέσλι Σνάιντερ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής ως μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές της Ίντερ των τελευταίων ετών, και το ευχάριστο για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είναι πως και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνει χαρούμενος για την απόφασή του το περασμένο καλοκαίρι να αποχωρίσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης και να μετακομίσει στο "Τζουζέπε Μεάτσα"."Σκεφτείτε μόνο ότι όχι πολύ καιρό πριν δεν έβρισκα ενδιαφέρουσα την Ιταλία. Πίστευα ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος ήταν κατώτερο και ότι έπαιζαν σε μισοάδεια στάδια", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη "Elf Voetball" και συνέχισε:

"Έχω αλλάξει τελείως τη γνώμη μου. Μπορώ τώρα να πω με μεγάλη ικανοποίηση ότι είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και ότι δεν ήμουν ποτέ τόσο χαρούμενος.

Δεν θα επέστρεφα ποτέ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό που έγινε το καλοκαίρι έμοιαζε περισσότερο με τακτική της μαφίας.

Μπορούσα εύκολα να κάνω αυτό που κάνει τώρα ο Τσάμπι Αλόνσο, και είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν την ίδια άποψη με μένα. Αυτό που λέω δεν σημαίνει ότι μισώ τη Ρεάλ.

Εξάλλου, κρατώ επαφή με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες μου, αλλά ταυτόχρονα είμαι ευχαριστημένος από το γεγονός ότι έχω καταφέρει να αποδείξω την αξία μου και σε άλλη ομάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: