Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ισοπαλία για Θρασύβουλο και Διαγόρα


Ο Στάθης Καραμαλίκης χάνεται στις αγκαλιές των συμπακτών του Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Θρασύβουλο και τον Διαγόρα με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Το ματς είχε συγκλονιστική διακύμανση στο σκορ και διατήρησε το ενδιαφέρον του μέχρι το τέλος. Καραμαλίκης, Βασιλείου τα γκολ των γηπεδούχων, ο Σολάκης σκόραρε δις για τους νησιώτες.

To ματς άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με σουτ του Καραμαλίκη.

Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιώργου Φοιρού προσπάθησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το παιχνίδι στα μέτρα τους.

Το παιχνίδι... άνοιξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο. Ο Διαγόρας με πρωταγωνιστή τον Σολάκη "γύρισε" το ματς και ανέτρεψε τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί σε βάρος του.

Αρχικά, ισοφάρισε στο 73' με σουτ του έμπειρου επιθετικού μετά από πάσα του Ουέλινγκτον, ενώ πέντε λεπτά αργότερα μετά από μπαλιά του Τριανταφύλλου ο Σολάκης βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τον Βασιλείου. Ο Σολάκης νίκησε από τα έντεκα μέτρα τον τερματοφύλακα Μπαρτζώκα και έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ροδίτες.

Ωστόσο, ο Θρασύβουλος αντέδρασε και στο 82' ο Βασιλείου -μετά από σέντρα του Ντελγκάδο- ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά διαμιρφώντας το 2-2 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Θρασύβουλος (Γιάννης Σερέπας): Μπαρτζώκας, Σ. Μίχος, Χατζηπαντελίδης (91' Κομασουρίντσε), Πιπίνης, Ζώνας, Βασιλείου, Καραμαλίκης, Ντοριβάλ, Κατσίκης (74' Αλεκσάντροβιτς), Α. Μίχος, Ντελγκάδο.
Διαγόρας (Γιώργος Φοιρός): Βελλίδης, Δήμου, Μπακομήτρος (18' Ουέλινγκτον), Σαλαμαστράκης, Σπάρταλης, Τριανταφύλλου, Κορακάκης, Κατερίνης, Τσιάτσιος, Ρούσεφ, Κωνσταντινίδης (65' Σολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: