Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Πρωτιά με περίπατο στο ΟΑΚΑ για τη Ρεάλ


Ο Πέκοβιτς διεκδικεί την μπάλα στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης Η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έχει πάρει τον αέρα του Παναθηναϊκού φέτος. Μετά τη νίκη της στην Ισπανία στον πρώτο γύρο, η "Βασίλισσα" ανάγκασε τους πρωταθλητές Ευρώπης να φύγουν με σκυμμένο το κεφάλι και μπροστά στους φιλάθλους τους, καθώς επικράτησε εύκολα στο ΟΑΚΑ με 76-67.

Αυτό που κανονικά θα έπρεπε να προβληματίσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα ήταν η απόδοση των παικτών του και όχι οι διαιτητές με τους οποίους τα έβαλε. Χωρίς τον Διαμαντίδη ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε τόσο σε επίθεση, όσο και άμυνα. Οι "πράσινοι" δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στο σύνολο του Μεσίνα και τελείωσαν το πρώτο δεκάλεπτο έχοντας καταφέρει να πετύχουν μόλις οκτώ πόντους, ενώ δέχθηκαν 22!

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια και βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 22 πόντους. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να εκμεταλλευτούν τη χαλαρότητα των Ισπανών στα τελευταία λεπτά και να "ροκανίσουν" τη διαφορά.

Με τη νίκη της αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πανηγυρίζει για την πρώτη θέση του ομίλου της, αφήνοντας πίσω της τον Παναθηναϊκό.


Τα δεκάλεπτα: 8-22, 27-39, 45-63, 67-76

Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς) : Τέπιτς 2, Σπανούλης 6 (1), Περπέρογλου 8 (2), Μπατίστ 10, Φώτσης 9 (1), Νίκολας 12 (2), Τσαρτσαρής, Πέκοβιτς 10, Καλάθης 10 (2).

Ρεάλ Μαδρίτης (Ετόρε Μεσίνα) : Πριτζιόνι 11 (1), Χάνσεν, Λαβρίνοβιτς 8, Ρέγιες 4, Βαν ντε Σπίγκελ 2, Καουκένας 12 (2), Βελίτσκοβιτς 11, Γκαρμπαχόσα 13 (1), Βιντάλ, Μπούλοκ 15 (3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: