Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Απροστάτευτος ο Ηρακλής

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/42797b328b83a1b6c4a8848a231adf9a_L.jpg?1261113381?1261113381?1261113381

Τα χτυπήματα που δέχεται ο Ηρακλής είναι δεκάδες και δυστυχώς δεν υπάρχουν οι παράγοντες για να προστατεύσουν το σωματείο. Η ΠΑΕ θα πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ για τα… καρότα που πετάχτηκαν στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Απίστευτη απόφαση από το δικαιοδοτικό όργανο της Σούπερ Λίγκα που επέβαλε πρόστιμο στην ΠΑΕ Ηρακλής 30.000 ευρώ για τα καρότα που εκτοξεύτηκαν τη στιγμή που προσπαθούσε να εκτελέσει το κόρνερ ο Γιώργος Καραγκούνης. Άλλο τόσο απίστευτο είναι πως η ΠΑΕ δέχεται τις αποφάσεις αδιαμαρτύρητα.

Η πρώτη φορά ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα εκεί όπου χωρίς να συμβεί το παραμικρό κλήθηκε σε απολογία και τις επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο. Όλα λοιπόν στον Ηρακλή υπό λειτουργούν και αυτό θα συνεχιστεί όσο ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν αποφασίσει να γίνει πραγματικά πρόεδρος. Ο Γηραίος είναι έρμαιο στις διαθέσεις κάποιων και όσο παραμένει αυτό το διοικητικό κενό τόσο θα χτυπάνε το ιστορικό σωματείο.

Σε διοικητικό επίπεδο δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη με τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκεται καθηλωμένος στην Αθήνα και να συζητά, όπως λέγεται, με υποψήφιους επενδυτές

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει και το τεχνικό τιμ σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή προσπαθούν να είναι όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι. Για το λόγο αυτό, συναντήθηκαν και συζήτησαν για αρκετή ώρα ο Ηλίας Πουρσανίδης με τον Σάββα Κωφίδη. Θέμα συζήτησης ήταν κυρίως τα μεταγραφικά. Ο προπονητής της ομάδας αποφάσισε να παραμείνουν μέχρι το Καλοκαίρι οι δύο Βραζιλιάνοι ποδοσφαιριστές και στην συνέχεια αν μείνουν και οι δύο πλευρές ικανοποιημένες από την συνεργασία τότε να υπογραφθούν νέα συμβόλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: