Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Νασούτι: «Νίκη για τον κόσμο μας»

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/8a0782ecf727d74c9fc6a8059cb5b94b_L.jpg?943912800?943912800?943912800

Στο μυαλό των παικτών του Άρη υπάρχει μια και μοναδική λέξη ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, «νίκη», όπως υποστήριξε ο Κριστιάν Νασούτι. Ο Αργεντινός αμυντικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να παραμονή του στον Άρη.


Ο κεντρικός αμυντικός των «κίτρινων» με δηλώσεις στον ARIS FM αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Κυριακής (20/12, 19:00) με τον Ολυμπιακό αλλά και το πώς βλέπει το δικό του μέλλον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Για το γεύμα της Τετάρτης της διοίκησης της ΠΑΕ στα πλαίσια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής της είπε: «Αισθανθήκαμε πάρα πολύ χαρούμενα. Οι οικογένειές μας νιώσανε πολύ άνετα σε αυτές τις στιγμές, ευχαριστούμε την διοίκηση και ελπίζουμε το επόμενο γεύμα να συνδεθεί με πολλά θετικά αποτελέσματα».

Για την χθεσινή επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο τόνισε: «Νιώθεις στενάχωρα γιατί καταλαβαίνεις ότι είναι δύσκολο για τα παιδιά αυτά στερούμενα την ζεστασιά από τους πραγματικούς γονείς τους αλλά και μεγάλη ευθύνη για τα δικά σου παιδιά. Νιώσαμε όμως και ικανοποίηση και για την μεγάλη χαρά που τους προσφέραμε και ελπίζω να έχουμε περισσότερες επισκέψεις».

«Νίκη με Ολυμπιακό μπροστά στον κόσμο μας»

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για μας όπου χρειαζόμαστε μόνο την νίκη. Εδώ και καιρό θέλουμε θετικά αποτελέσματα και συν ότι την θέλουμε παίζοντας μέσα στην έδρα μας στο 'Κλεάνθης Βικελίδης' και μπροστά στον κόσμο και να τους αφιερώσουμε μία μεγάλη νίκη πριν τις γιορτές».

Για το πώς θα πρέπει να παρουσιαστούν όμως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του υπογράμμισε: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και ενωμένοι σαν ομάδα. Αυτά το χαρακτηριστικά θα πρέπει να μας διακρίνουν. Να είμαστε συμπαγείς πίσω παίζοντας εντός έδρας και να μην αφήσουμε αντεπιθέσεις που από το κέντρο και μπροστά είναι ταχύς και ευφυείς και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε ευκαιρίες».

Για το τι θα πρέπει να έχει ο Άρης στο ντέρμπι της Κυριακής δήλωσε: «Πάνω από όλα θα πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτό. Να αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό για κάτι θετικό. Εμείς είχαμε από ένα ντέρμπι μια πικρή γεύση και ότι τα λάθη που κάναμε θα μας έχουν γίνει μάθημα για να δείξουμε τον απαιτούμενο εαυτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι».

«Μεγάλος προπονητής ο Κούπερ»

Για την συνεργασία του με τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ και την επέκταση του συμβολαίου του σχολίασε: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής που συνοδεύεται από ένα εξαιρετικό προπονητικό τιμ που προσπαθούν να κάνουν ότι καλύτερο για μας. Θα πρέπει να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις τους μέρα με την ημέρα και να διορθώνουμε τα λάθη που κάνουμε και εύχομαι άμεσα να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα που θα φέρουν και μεγαλύτερη ηρεμία στην ομάδα».

Για το αν θεωρεί ότι πλησιάζει η ώρα της αντεπίθεσης υπογράμμισε: «Είμαι σίγουρος ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν άμεσα γιατί γνωρίζω πλέον τους συμπαίκτες μου και τις δυνατότητες όλων αλλά και έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και στον εαυτό μου. Από το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό μπορούμε να κλείσουμε με το δεξί τον Α΄ γύρο του πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε ένα σερί και να βγάλουμε την ομάδα από την κατάσταση που βρίσκεται αυτήν την στιγμή».

Για την συμπαράσταση του κόσμου του Άρη στο ντέρμπι της Κυριακής δήλωσε: «Δεν γίνονται να αλλάξουν κάτι. Οι οπαδοί μας έχουν υπερβάλλει εαυτό γιατί όπου και αν έχουμε παίξει ήταν εκεί για να μας συμπαίκτες. Όπου και αν έχουμε παίξει ήταν εκεί. Αυτό που μένει να αποδείξουμε είναι ότι είμαστε μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και ότι δεν πρέπει να είμαστε στην θέση όπου βρισκόμαστε».

«Ακόμα δεν υπάρχουν συζητήσεις για το μέλλον μου»

Για το αν η παραμονή του Κούπερ και η εκτίμηση στο πρόσωπό του από πλευράς της διοίκησης τον κάνουν να σκέφτεται το μέλλον του στον Άρη και μετά το καλοκαίρι με απόλυτη ειλικρίνεια δήλωσε: «Όσον αφορά το θέμα της ζωής στην Θεσσαλονίκη και εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι και να συνεχίσουμε να ζούμε εδώ. Όσο το ποδοσφαιρικό μέλλον δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα συζητήσεις αλλά θεωρώ ότι εξαρτάται από την δική μου απόδοση και μέσα από κάθε παιχνίδι όπου δίνω εξετάσεις να πείσω την διοίκηση της ΠΑΕ που θα είναι δική της η απόφαση στο τέλος».

Κι όσο για την γέννηση του τρίτου του παιδιού και το δώρο των ημερών των εορτών για τον κόσμο του Άρη τόνισε: «Πράγματι το περιμένουμε αυτές τις ημέρες και εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία για όλους για το νέο έτος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: