Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ορφανός: «Σοβαρός και σφιχτός ο ΠΑΟΚ»

Ορφανός: «Σοβαρός και σφιχτός ο ΠΑΟΚ»

Για το αυριανό παιχνίδι του Εργοτέλη με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Αθλητικό Metropolis ο Δημήτρης Ορφανός, ο οποίος έχει φορέσει κατά το παρελθόν και τη φανέλα του Δικεφάλου. «Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και δύσκολος αντίπαλος. Προερχόμαστε από ένα άτυχο αποτέλεσμα και θέλουμε να κλείσουμε θετικά το 2009″ δήλωσε αρχικά ο χαφ του Εργοτέλη και συνέχισε: «Θα φανεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο η εξέλιξη του παιχνιδιού, αλλά το σίγουρο είναι ότι υπολογίζουμε πολύ τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τις αγωνιστικές μας αρετές και να επικρατήσουμε. Μακάρι να μπούνε πολλά γκολ για να ευχαριστηθεί ο κόσμος ποδόσφαιρο. Σίγουρα όταν έχεις πολύ κόσμο σαν ομάδα, σου δίνει το κάτι παραπάνω. Ο παίκτης μπαίνει στο γήπεδο και νιώθει άλλος άνθρωπος. Εμείς είμαστε άτυχοι σαν ομάδα επειδή έχουμε ένα μεγάλο γήπεδο και δεν μπορεί να γεμίσει. Θέλουμε μέρα με τη μέρα να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανταπόκριση. Ο ΠΑΟΚ είναι μια σοβαρή και σφιχτή ομάδα, δε δέχεται εύκολα γκολ και διαθέτει παίκτες με ποιότητα. Θα έρθει για τη νίκη, όμως κι εμείς θέλουμε να νικήσουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς».
Για το τι είπε στον Βασίλη Κουτσιανικούλη όταν πήρε τη μεταγραφή από τον Εργοτέλη στον ΠΑΟΚ, ο Ορφανός τόνισε: «Είπα στο Βασίλη τι θα συναντήσει και να είναι έτοιμος. Η πίεση που δημιουργεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι κάτι το ξεχωριστό και δεν το καταλαβαίνεις αν δεν το βιώσεις. Ο Βασίλης δεν ξεκίνησε πολύ καλά αλλά η συνέχεια θα είναι καλύτερη και θα καταφέρει».
Τέλος, αναφερόμενος και στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, από τον οποίο είχε ένα πετυχημένο πέρασμα, ο Δημήτρης ορφανός, υποστήριξε: «Μου φαίνεται αδιανόητο μια ομάδα που τόσα χρόνια ήταν στην Α’ Εθνική να βρίσκεται τώρα υπό διάλυση στη Δ’ Εθνική. Και δεν ξέρεις αν μπορεί να επανέθει. Είναι πολύ άσχημο. Είναι κάτι που με στεναχωρεί, μακάρι να βρεθούν οι άνθρωποι που θα επαναφέρουν τον Απόλλωνα εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Δεν υπάρχουν σχόλια: