Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Μεγαλομέτοχος ο Χατζηχρήστος;

http://www.sportdog.gr/Articles/Images/sd11/imgv3b_dAYGnbe4IU.jpg

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και κατ’ επέκταση ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, είναι πολύ πιθανό να γίνουν οι νέοι ρυθμιστές της κατάστασης στην ΠΑΕ, αφού είναι πολύ πιθανό το ποσοστό των μετοχών τους να φτάσει στο 43%!

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε με επιστολή του ο Γκίκας Γκούμας, είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το μερίδιο των μετοχών του στην Ερασιτεχνική, όπως είχαν κάνει και οι Καννελόπουλος-Κουλής:

«Για να σταματήσει η απαξίωση της ομάδας μας, αποφάσισα να παραχωρήσω δωρεάν στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ το σύνολο των μετοχών που έχω στην κατοχή μου(περίπου 18%).

Θα δώσω επίσης, στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ, το ποσό ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ με την προϋπόθεση αυτά να χρησιμοποιηθούν για μισθούς παικτών, προπονητή και προσωπικού της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση η Ερασιτεχνική ΑΕΚ, μέσω των μελών της, μπορεί να αφουγκραστεί καλύτερα τις προσδοκίες του κόσμου.

Με εκτίμηση,

Γκίκας Γκούμας».

Με άλλα λόγια στα χέρια της Ερασιτεχνικής θα περιέλθει το 43% της ομάδας (Γκούμας, Κουλής, Καννελόπουλος, Χατζηιωάννου συν το 10% που εκ του νόμου της ανήκει), όσο περίπου έχει στα χέρια της η πλευρά Νοτιά, Παππά και Νάσου Θανόπουλου!

Οι δύο πλευρές, μάλιστα, δεν αποκλείεται να συνεργαστούν, σε μία προσπάθεια των μετόχων να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους οπαδούς του συλλόγου, για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: