Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Ρέμος: Θα μάθετε όταν έλθει η ώρα!


Ο Αντώνης Ρέμος αποθεώθηκε στη Θεσσαλονίκη "Οταν έρθει η ώρα θα μάθετε", ήταν μόνα λόγια κατάφεραν να αποσπάσουν από τον Αντώνη Ρέμο. Η ερώτηση στο αφεντικό του Ηρακλή έγινε στο περιθώριο μιας παρουσίας του στην Κρήτη, σε εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ηρακλείου όπου ορισμένοι φίλαθλοι του Ηρακλή θέλησαν να τον προσεγγίσουν για να μάθουν λεπτομέρειες για την κατάσταση στην ΠΑΕ.

Η φημολογία εξακολουθεί με τον Αντώνη Ρέμμο να έχει συμφωνήσει με επιχειρηματία από το εξωτερικό και το μόνο που απομένουν είναι κάποιες λεπτομέρειες.
Τα όσα ακούγονται δημιουργούν προβλήματα στον Ηρακλή. Ακόμη και στους παίκτες που ακούν πολλά και... διάφορα και δεν έχουν κανένα να απευθυνθούν για να συζητήσουν σχετικά με το μέλλον της ομάδας και το πως εξελίσσονται τα πράγματα.
Αλλωστε αυτό τον κύκλο των συζητήσεων και της παραχώρησης της ομάδας τον έχει ανοίξει ο ίδιος ο Αντωνης Ρέμος με την γραπτή του ανακοίνωση και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να μιλήσει ευθέως στον κόσμο του Ηρακλή.
Είναι ότι πιο ξεκάθαρο θέλει να κάνει από την στιγμή που θέλει το καλό της ομάδας. παράλληλα θα πρέπει εφόσον παραχωρήσει την ΠΑΕ να την δώσει σε σωστά χέρια που θα διασφαλίζουν το μέλλον του Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: