Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Σίγουρος ο Ζαγοράκης, ακολουθεί Σαλπιγγίδης;


Ο Σαλπιγγίδης πανηγυρίζει Ενα υπολόγιζαν, δύο θα έρθουν στον ΠΑΟΚ... Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζήσης Βρύζας συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που κατέληξε σε δείπνο μεταξύ καλών φίλων.
Οι αποφάσεις που θα παρθούν μετά τις γιορτές θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές. Κι αυτό γιατί... το δρόμο της επιστροφής στο διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟΚ παίρνει ο Θόδωρος Ζαγοράκης!
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα συζητηθεί οριστικά το θέμα της επανόδου του "Ζαγόρ". Αλλωστε ποτέ δεν έπαψε να ασχολείται με τα κοινά του συλλόγου από τότε που αποχώρησε από την προεδρία του συλλόγου.

Ωστόσο, σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, δεν αποκλείεται να τεθεί ένα ακόμη πιο σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με την επάνοδο ενός ακόμη προσώπου.
Το novasports.gr σας είχε προϊδεάσει.
Για την επιστροφή του Σαλπιγγίδη υπάρχουν πληροφορίες περί συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Κι αν δεν πρόκειται για επιστροφή Ιανουαρίου, οι αναφορές καταλήγουν στο επόμενο καλοκαίρι.
Η επιστροφή του μπορεί ως ένα βαθμό να διχάζει.

Υπάρχουν ορισμένοι που δεν τον θέλουν. Τον κατηγορούν ότι την εποχή Γούμενου, και λίγο πριν αποχωρήσει για να πάρει το δρόμο για τον Παναθηναϊκό, είχε λάβει χρήματα που συγκέντρωσαν οι οπαδοί με έρανο, προκειμένου να τον μεταπείσουν και να παραμείνει στην Τούμπα. Εκείνος έφυγε...
Οι "κατηγορίες" έχουν χαλαρώσει, τα γεγονότα επιδέχονται αρκετών και διαφορετικών ερμηνειών κι ο Σαλπιγγίδης, όπως αναφέρεται, έχει πάρει το δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.

Αδειάζει θέση ξένου ο Αμπουμπακάρι

Στην ομάδα της Λειβαδιάς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα παραχωρηθεί ο Γκανέζος Αμπουμπακάρι μέσος τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο 23χρονος άσος θα αποκτηθεί τον Λεβαδειακό με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες.

Τέλος κι ο Σαβίνι

Ο μάνατζερ του Μίρκο Σαβίνι με δηλώσεις του σε ιταλικά μέσα, τόνισε πως ψάχνει λύση για τον πελάτη του. "Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις, αλλά ενδιαφέρον από αρκετές ομάδας. Αν αυτό γίνει ουσιαστικό τότε θα προσπαθήσουμε να βρούμε μια λύση. Πρόθεση του είναι να πάει σε μια ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλιώς θα μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν στον ΠΑΟΚ".

Στο Ιπποκράτειο

Επίσκεψη αγάπης, ενόψει των γιορτών, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ και μοίρασε δώρα και χαρά σε παιδιά στο Ιπποκράτειο. Έτσι τήρησαν και την παράδοση, αφού είναι η τρίτη χρονιά που πάνε παίκτες του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Μάλιστα πριν από τρία χρόνια είχαν προσφέρει και πριμ για την αγορά ενός μηχανήματος για το Παιδοογκολογικό τμήμα. Οι παίκτες δεν ήθελαν να δοθεί δημοσιότητα στην επίσκεψη και έτσι δεν κλήθηκαν φωτογράφοι και κάμερες.
Εννιά παίκτες του ΠΑΟΚ πήγαν στο Ιπποκράτειο. Οι Γκαρσία, Κοντρέρας, Ιβιτς, Βιερίνια, Σνάουτσνερ, Χαλκιάς, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου και Μαλεζάς.

Αποστολίδης: Πρόβλημα η απουσία Ζαγοράκη

Ο Κούλης Αποστολίδης αναφέρθηκε στην φετινή πορεία της ομάδας και στάθηκε ιδιαίτερα στην εμφάνιση ενάντια στην Καβάλα, υπογραμμίζοντας:
"Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλή εμφάνιση στην Καβάλα, είχε πολύ καλή ανάπτυξη και αυτό για μένα μετράει, το ότι δεν κέρδισε τελικά είναι δευτερεύον, αν η ομάδα συνεχίσει έτσι όλα θα πάνε καλά. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ανάπτυξη τώρα και κάνει πολλές ευκαιρίες, έτσι έχει πολλές περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει τα παιχνίδια. Τώρα αν είναι άτυχος δεν θα κερδίζει αλλά αυτό δεν θα συμβαίνει πάντα".

Σε ερώτηση για το επιθετικό πρόβλημα που φαίνεται να αντιμετωπίζει η ομάδα, ανέφερε:
"Οι περισσότερες ομάδες έχουν θέμα με το εύκολο γκολ και δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Οι φορ πάντως είτε το έχουν το γκολ είτε όχι, πάντως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουν αλλάξει αρκετά τα πράγματα, το γκολ πλέον δεν είναι δουλειά ενός παίκτη μόνο. Προσωπικά θα προτιμούσα μια ομάδα να έχει καλό σύνολο και 5-6 παίκτες που να σκοράρουν από 6-7 γκολ στην σεζόν παρά να έχει έναν επιθετικό που θα βγάλει 25-30 γκολ μέσα στην σεζόν, αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να έχεις έναν πολύ καλό σέντερ φορ στην ομάδα".

Ερωτηθείς για τις φήμες που θέλουν την επιστροφή του Θεόδωρου Ζαγοράκη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, σχολίασε ως εξής:

"Είδα τα δημοσιεύματα και πραγματικά δεν ξέρω τι να πω τώρα. Ο Ζαγοράκης είναι ένα σύμβολο για τον ΠΑΟΚ και κατόρθωσε να ενώσει όλο το περιβάλλον της ομάδας και να έχει η ομάδα αυτή την εικόνα τα τελευταία δύο χρόνια. Σίγουρα πάντως θα είχε κάποιο σοβαρό λόγο για να αποχωρήσει πριν από δύο μήνες, έτσι μου προξενεί εντύπωση που γράφτηκε κάτι τέτοιο. Φυσικά τον θεωρώ ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ αλλά δεν γνωρίζω τι σκέψεις έχει το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την επιστροφή του ή όχι στην διοίκηση της ομάδας. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι θα γίνει τελικά. Επαναλαμβάνω πάντως ότι είναι ένα σύμβολο για τον ΠΑΟΚ και συμφωνώ ότι η απουσία του είναι ένα έλλειμμα για τον ΠΑΟΚ".

Τέλος, αναφερομενος στο μέλλον του ΠΑΟΚ, τόνισε:
"Οσο υπάρχει η απειλή, η γάγγραινα των χρεών θα είμαι πάντα λίγο ανασφαλής για το μέλλον της ομάδας. Σίγουρα όμως οι διοικήσεις Ζαγοράκη και Βρύζα προχωρούν με καλούς ρυθμούς και σωστά την εξυγίανση της ομάδας αλλά θα αισθανθώ απόλυτα ασφαλής μόνο αν εξανεμιστούν τελείως τα χρέη προς το Δημόσιο. Κατά τα άλλα, οι δυνατότητες του ΠΑΟΚ είναι γνωστές αυτή την στιγμή, και οικονομικά και αγωνιστικά, σε σχέση με τους μεγάλους της Αθήνας και πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σπάσει την κυριαρχία τους".

Δεν υπάρχουν σχόλια: