Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Με 12 μίνι βαν στο Μόναχο η Λιόν

http://www.contra.gr/images/m/lyon_ph190410_m.jpgΟδικώς ταξιδεύει στο Μόναχο η αποστολή της Λιόν για τον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν.Εξαιτίας του ηφαιστειακού νέφους από την έκρηξη στην Ισλανδία, η αεροπορική πτήση από τη γαλλική πόλη για την πρωτεύουσα της Βαυαρίας δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί και η διοίκηση των "γκονς" βρήκε μια εναλλακτική λύση. Προχώρησε στην ενοικίαση μιας ντουζίνας ολιγοθέσιων λεωφορείων προκειμένου να εξυπηρετηθεί η ομάδα.

Το... κομβόι των βαν ξεκίνησε το ταξίδι των 736 χιλιομέτρων το απόγευμα της Δευτέρας και θα διανυκτερεύσει το βράδυ στη Στουτγκάρδη. Το πρωί θα συνεχίσει το... τουρ επί γερμανικού εδάφους προκειμένου λίγο αργότερα να φτάσει στο Μόναχο. Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τρόπος με τον οποίο η αποστολή της Λιόν θα επιστρέψει στη βάση της.

Την... ταλαιπωρία απέφυγαν οι τραυματίες Μπουμσόν, Μποντμέρ και Κλερ, οι οποίοι δεν βρίσκονται στη διάθεση του Κλοντ Πιέλ. Μετά από καιρό στην 20άδα βρίσκεται και ο Ζαν Μακούν, ο οποίος δεν είναι βέβαιο πως είναι έτοιμος να παίξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: