Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Σαβίνι: "Όλοι θέλουμε το Τσάμπιονς Λιγκ"


Ο Σαλπιγγίδης μαρκάρει τον Σαβίνι Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις (στον Sport103 fm), ο Μίρκο Σαβίνι μίλησε για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ και όσα αναφέρουν Ιταλοί δημοσιογράφοι για την επιστροφή του στην πατρίδα. Επίσης ο άσος του "δικεφάλου" εξέφρασε την προτίμηση του να κατακτήσει η Ρόμα το πρωτάθλημα στη χώρα του.

"Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν έχω πει ότι θέλω να φύγω από τον ΠΑΟΚ και να γυρίσω στην Ιταλία", απάντησε και αναφέρθηκε στο θεαματικό 4-1 επί του Εργοτέλη : "Ήταν ένας καλός αγώνας, θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη για να μπούμε με καλή διάθεση στα πλέι οφ. Χαλαρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά αυτό είναι φυσιολογικό μετά από τα τέσσερα γκολ που πετύχαμε στο πρώτο μέρος".

Για την πορεία του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα, σχολίασε: " Ηταν μια θετική χρονιά, διαθέτουμε πολύ καλή άμυνα, δουλέψαμε πολύ αλλά τώρα στα πλέι οφ πρέπει να αποδείξουμε τη δουλειά που κάναμε. Το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη".

Για τα πλει οφ υπογράμμισε : "Στόχος είναι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να κοιτάμε κατάματα κάθε αντίπαλο και να κερδίζουμε. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και πρέπει να κερδίζουμε όσο δύσκολο κι αν είναι ένα παιχνίδι. Όλοι θέλουμε να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ, παίκτες, διοίκηση και κόσμος για να αγωνιστούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Καταλαβαίνω πόσο θέλει ο κόσμος του ΠΑΟΚ αυτή τη διάκριση κι εμείς οι ποδοσφαιριστές θα κάνουμε από την πλευρά μας τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Μεγάλη σημασία έχει η βαθμολογία με την οποία ξεκινούν οι ομάδες τα πλέι οφ οπότε έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Ολυμπιακός αλλά κι εμείς έχουμε πολλές πιθανότητες καθώς είναι μια σειρά 6 αγώνων που δεν υπάρχει περιθώριο λάθους".

Όσο για το καμπιονάτο, ο Σαβίνι εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Ρόμα που είναι και η αγαπημένη του ομάδα και για το Τσάμπιονς Λιγκ σχολίασε : "Αν η Μπαρτσελόνα παίξει όπως στο ματς με την Αρσεναλ έχει προβάδισμα, αλλά ως Ιταλός επιθυμώ να περάσει η Ίντερ η οποία διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: