Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Θετικός ο Ντε Καμάργκο

http://www.gazzetta.gr/media/k2/items/cache/63948456b1af073b9943dc8bb5c05140_L.jpg?1271731903?1271731903Έτοιμος να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο. Ο Βραζιλιάνος αρχηγός της Σταντάρ Λιέγης, εξήγησε τους λόγους που θα ερχόταν στους «ερυθρόλευκους». Ο μέσος της βελγικής ομάδας με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή», τόνισε αρχικά: «Φυσικά και θέλω να έρθω. Μου αρέσει το κόκκινο χρώμα. Όταν υπάρχει η προοπτική να πας σε μία ομάδα που παίζει σχεδόν κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν το σκέφτεσαι και πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι σε πιο ψηλό επίπεδο από το σύλλογο στον οποίο αγωνίζομαι τώρα, ενώ το ίδιο ισχύει και για το ελληνικό πρωτάθλημα σε σχέση με το βελγικό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Παίξαμε φέτος με δύο ομάδες από τη χώρα σας και διαπίστωσα και από κοντά πως έχετε κάνει πολλά βήματα προόδου. Ξέρω πως ο Ολυμπιακός δεν πήρε το πρωτάθλημα, αλλά είναι καλό να βγει πρώτος στα πλέι οφ και έτσι να παίξει στα προκριματικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί πάντα κίνητρο».

Ο Ντε Καμάργκο μίλησε και για τις αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό για τη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. «Έζησα την ατμόσφαιρα και στο «Γ. Καραϊσκάκης», όταν αγωνιστήκαμε με τον Ολυμπιακό για το Τσάμπιονς Λιγκ και νομίζω ότι αυτή η ομάδα είναι του στυλ μου. Μου ταιριάζει αυτό το επιθετικό πνεύμα που έχει ο Ολυμπιακός».

Όσο για το ενδιαφέρον ο 27χρονος Βέλγος με βραζιλιάνικη καταγωγή απάντησε: «Με έχουν ενημερώσει και μένα οι μάνατζέρ μου για κάποιες επαφές. Υπάρχει βέβαια και η ομάδα μου με την οποία έχω συμβόλαιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: