Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τσιρίλο: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»


Επιμέλεια: Δ.Μ.

«Ο ΠΑΟΚ έχει μία ομάδα που θέλει και μπορεί να νικήσει όλους τους αντιπάλους του στα πλέι οφ», τόνισε χαρακτηριστικά ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο στον «sport103 FM», μιλώντας για τη συμμετοχή του «Δικεφάλου» του βορρά στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ.

«Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι εντός έδρας αγώνες. Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί και πρέπει να δώσουμε όλη μας τη δύναμη για να τα καταφέρουμε. Ήταν πολύ σημαντική η νίκη με τον Εργοτέλη για όλους μας και στείλαμε ένα μήνυμα στους αντιπάλους μας», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ξέρουν ότι όταν αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουν μία μεγάλη ομάδα. Δεν φοβόμαστε κανέναν και πηγαίνουμε σε κάθε αγώνα για να τους κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει μία ομάδα που θέλει και μπορεί να νικήσει όλους τους αντιπάλους του στα πλέι οφ.

Κάθε αγώνας στα πλέι οφ θα είναι μία μάχη για εμάς. Θα πρέπει να δώσουμε την καρδιά και την ψυχή μας σε κάθε ματς. Αυτός που θα βγει πρώτος στα πλέι οφ δε θα είναι αυτός που θα κερδίσει μόνο τα δύο πρώτα ματς. Πρέπει να κοιτάξουμε να κερδίσουμε όλους τους αγώνες. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο αυτήν την στιγμή είναι ότι και εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε τα πάντα, ακόμα και τη ζωή μας για να τα πάμε καλά.

Ωστόσο το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και υπάρχει αυτός που κερδίζει και αυτός που χάνει. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις ευθύνες που έχουμε φορώντας αυτήν τη φανέλα. Ωστόσο πρέπει να γνωρίζουμε ότι στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή κάποιος κερδίζει, κάποιος χάνει. Στο τέλος αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι καθαροί και να ξέρουμε ότι δώσαμε τα πάντα για να καταφέρουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: