Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τέλος καλό, όλα καλά...


Γευμάτισαν και τα βρήκαν Αδαμίδης και Μπάγεβιτς... Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στις σχέσεις Μπάγεβιτς-Αδαμίδη, τουλάχιστον, όπως δήλωσαν προπονητής και πρόεδρος της ΑΕΚ, μετά το γεύμα που είχαν παρουσία των κ.κ. Δημητριάδη και Καπετανάκη. Ο Σέρβος τεχνικός αντέδρασε στην κλήση του προέδρου στο περιθώριο της κλήρωσης των πλέι οφ για να συζητήσουν, εμφανώς απογοητευμένος από τη στάση της διοίκησης απέναντί του στο θέμα της παραβίασης του ωραρίου από 9 παίκτες την περασμένη Παρασκευή (ο Μπάγεβιτς θεώρησε ότι η διοίκηση όφειλε να τους καλέσει άμεσα σε απολογία, κάτι που μέχρι σήμερα δεν είχε γίνει).

"Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το επεισόδιο προήλθε από τα δικά μου νεύρα", τόνισε αρκετά ήρεμος ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχωρώντας από το εστιατόριο. Από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης δεν έκρυψε πως έγινε κουβέντα με τον Σέρβο τεχνικό για την επέκταση της συνεργασίας τους. Προανήγγειλε ακόμη, ότι οι παίκτες που "νυχτοπερπατούσαν" θα τιμωρηθούν, "θωρακίζοντας" με αυτό τον τρόπο τον προπονητή της ομάδας.

"Οι ποδοσφαιριστές είναι υπόλογοι για τις πράξεις τους. Θέλουμε ηρεμία στην ομάδα, έτσι ώστε ενωμένοι να διεκδικήσουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μου με τον προπονητή. Τα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο μικραίνουν την ΑΕΚ", τόνισε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: